Latest News

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Σταυρώνουν ψηφοδέλτια του Μιχαλολιάκου στα γραφεία του Δήμου Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΗΧΗΤΙΚΟ)


Μιχαλολιάκος: Και σταυρώνει και διπλώνει και φακελώνει... ψηφοδέλτια
Ο σκληρός παλαιός κομματάρχης, Βασίλης Μιχαλολιάκος,  αλλά και οι νεαροί αντιδήμαρχοι του, όχι μόνο δεν αλλάζουν, αλλά συνεχίζουν να εφαρμόζουν πρακτικές ...
τύπου Μαυρογιαλούρου. 
Όπως φαίνεται στα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρουσιάζονται από το parapolitika.gr, αποδεικνύεται αυτό που όλοι γνώριζαν κάτω στον Πειραιά. 
(Για το ίδιο θέμα είχε γράψει και το "Reportaz Net"(ΕΔΩ) ύστερα από καταγγελίες δημοτών για τις προεκλογικές πρακτικές της απερχόμενης δημοτικής δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου που έχουν μετατρέψει σε προεκλογικό κέντρο το δημαρχείο του Πειραιά).

Οι καταγγελίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιωθούν με αποδείξεις και ονόματα. Ότι δηλαδή ο απερχόμενος δήμαρχος έχει μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικά κέντρα! 
Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από το γραφείο του αντιδημάρχου Πρασίνου Γρηγόρη Καψοκόλη, ο οποίος έχει στήσει εκεί μια μικρήαποθήκη ψηφοδελτίων του συνδυασμού του Μιχαλολιάκου, αλλά και ένα μίνι στρατηγείο σταυροδοσίας για τον εαυτό του. Κι αυτό, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ταυτοχρονα, τα τηλέφωνα των γραφείων των αντιδημάρχων έχουν καταστεί μέσα κινητοποίησης για τις προεκλογικές εκδηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου, ενώ τα φορτηγά του Δήμου, μεταφέρουν καθημερινά προεκλογικό υλικό. Η παρέμβαση εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι επιβεβλημένη...


Ακούστε πώς επιχείρησε να εξηγήσει τι συμβαίνει στο δημαρχείο του Πειραιά ο αντιδήμαρχος Γ. Καψοκόλης


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player 



ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

Για παλαιοκομματικές αντιλήψεις έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης κάνοντας λόγο «για μια ξεκάθαρη περίπτωση παράβασης καθήκοντος, για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη»

«Για μια ακόμη φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του κατέδειξαν τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις τους, που έφεραν τον Πειραιά στην υποβάθμιση και τη μιζέρια. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια και το προεκλογικό υλικό που βρέθηκαν στο γραφείο του Αντιδημάρχου Πρασίνου Γρηγόρη Καψοκόλη, απέδειξαν αυτό που όλος ο Πειραιάς γνώριζε. Ότι δηλαδή, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει καταστήσει τον Δήμο και τις υπηρεσίες του σε ένα απέραντο προεκλογικό κέντρο. Πρόκειται ασφαλώς για μια ξεκάθαρη περίπτωση παράβασης καθήκοντος, για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Ευτυχώς όμως αυτή η σκοτεινή περίοδος τελειώνει για τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες την ερχόμενη Κυριακή».

@ Απλά να πούμε ότι αυτός δεν είναι ο μόνος Αντιδήμαρχος στον Πειραιά, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες του "Reportaz Net" υπάρχουν κι άλλοι αιρετοί της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου που κάνουν ακριβώς το ίδιο μέσα στο Δήμο...