Latest News

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αυτή είναι η πιο ποθητή γυναίκα σε site γνωριμιών! (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Lauren-Urasek05-670x447.jpg


Έχει καταγάλανα μάτια, μαύρα μακριά μαλλιά, πολλά τατουάζ και με το σέξι κορμί της προκαλεί εγκεφαλικά στον... ανδρικό πληθυσμό.        Η 23χρονη Λόρεν Ούρασεκ είναι η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο, αφού την ψήφισαν ως την πιο δημοφιλή στην ιστοσελίδα γνωριμιών OKCupid, στην οποία επέστρεψε πριν από λίγο καιρό αναζητώντας νέο έρωτα.

1519284hL.jpg

Τα μηνύματα από άνδρες τους οποίους αφήνει άφωνους με την ομορφιά της φτάνουν κατά δεκάδες στον λογαριασμό της και η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει.
iii2_655711S0.jpg
Ο διαδικτυακός «θρόνος» τον οποίο κατέκτησε στις αρχές του χρόνου την οδήγησε στη διασημότητα και σε ένα αφιέρωμα από το περιοδικό «New York Magazine».
Η 23χρονη Αμερικανίδα επέστρεψε στην ιστοσελίδα γνωριμιών ύστερα από το τέλος του επτάμηνου δεσμού που είχε. Στο προφίλ της, το οποίο βρίσκει κάθε ενδιαφερόμενος με το όνομα nebulaeandstuff, αναφέρει ότι έχει ύψος 1,65μ., σώμα με καμπύλες, ότι δεν πιστεύει σε κανέναν θεό και ότι λατρεύει την αστρονομία. Αγαπά να παίζει χόκεϊ, να πίνει ουίσκι και να κολυμπά στην ανοιχτή θάλασσα.
Lauren-Urasek05-670x447.jpg
Εκτός από καλλιτέχνης του μακιγιάζ, είναι και αρθρογράφος σε γυναικείο blog, οπότε ο ελεύθερος χρόνος της δεν είναι αρκετός για να αναζητήσει τον έρωτα. Επιλέγει λοιπόν να τη βρει εκείνος.
Προειδοποιεί παράλληλα τους επίδοξους εραστές ότι δεν υποκύπτει εύκολα. Αυτό βέβαια δεν απογοητεύει τους θαυμαστές της, καθώς η μέση ημερήσια λήψη μηνυμάτων φτάνει τα 35, ενώ η αξιολόγηση του προφίλ της έχει μονίμως και τα πέντε αστέρια που υπάρχουν ως μέγιστη «βαθμολόγηση».
Δεν κρύβει ότι την κολακεύουν όλα αυτά, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως επειδή μεγάλωσε ως«ασχημόπαπο», την εντυπωσιάζει η αντίδραση των αντρών.ΑΥΤΗ η 23χρονη είναι ο αντρικός ΠΟΘΟΣ σε site γνωριμιών!