Latest News

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τα "σουτ" του Γ. Μώραλη προς τον Β. Μιχαλολιάκο - Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο debate του Alpha

Μονότερμα φαίνεται ότι έπαιξε τον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Δείτε τα "γκολ" και τις καλύτερες φάσεις  Μώραλη στο debate...
του Alpha.

A' Ημίχρονο
1-0 : «Έχουμε διαφορετική εικόνα από αυτήν που έχει ο κ. Μιχαλολιάκος για τον Πειραιά. Ο Πειραιάς δεν πηγαίνει καλά. Ο Πειραιάς βιώνει την κοινωνική και οικονομική κρίση της χώρας σε μεγαλύτερο βαθμό, η ανεργία είναι αυξημένη σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, ο Πειραιάς δεν διεκδικεί, είναι αποκλεισμένο το λιμάνι, δεν αναπτύσσεται η επιχειρηματικότητα, δεν στηρίζονται οι επιχειρήσεις, δεν στηρίζονται οι νέες επιχειρήσεις, υπάρχουν γειτονιές της εγκατάλειψης, των σπασμένων και επικίνδυνων πεζοδρομίων, των δρόμων με λακκούβες, των σκοτεινών γωνιών και των σκοτεινών παιδικών χαρών, έλλειψη πρασίνου, έλλειψη χώρων άθλησης...". 

2-0 : "Αν ένα κομμάτι της πόλης πράγματι μπορεί να είναι πιο καθαρό, από την προηγούμενη από τον κύριο Μιχαλολιάκο δημοτική αρχή η οποία είχε αποτύχει παταγωδώς στο θέμα της καθαριότητας, αυτό για μας είναι το μίνιμουμ, το αυτονόητο που οφείλει να κάνει μια δημοτική αρχή». 

3-0 «Αν ένα από τα έργα που επικαλείται ο κ. Μιχαλολιάκος είναι ότι κάναμε εκδηλώσεις μνήμης για την 25η Μαρτίου, αυτό για μένα δεν αποτελεί σημαντικό έργο ώστε να είναι σε ένα φυλλάδιο υποψηφίου Δημάρχου που έχει διοικήσει το Δήμο 3-4 χρόνια. Ότι τίμησαν προσωπικότητες όπως ο Παπαμιχαήλ, ο Λεγάκης, ο Μελάς δεν μπορεί να αποτελεί έργο. Καλώς τους τιμήσαμε αλλά δεν μπορούμε να το αναφέρουμε στον άνεργο πολίτη ως έργο».

Δοκάρι : "Οι άνθρωποι που προέρχονται από ένα κομματικό σύστημα το οποίο έφτασε την χώρα σε αυτή την κατάσταση επί δεκαετίες ή οι άνθρωποι που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα, από την αγορά, από τον ανταγωνισμό και μπορούν να προσελκύσουν τις παραγωγικές δυνάμεις, τους επιστήμονες, τους επιχειρηματίες, τη ναυτιλία και όλοι μαζί να συνθέσουμε μια πρόταση νέα για τον Πειραιά που θα δώσει ένα όραμα»;

Β' ημίχρονο
Δοκαρι : Ποιός ευθύνεται για το ότι εσείς και 300.000 συνάδελφοι σας είστε σήμερα άνεργοι; Δεν ευθύνεται το βαθιά κομματικό πολιτικό σύστημα το οποίο διοικεί τη χώρα και δυστυχώς τους δήμους; Για να βρείτε εσείς δουλειά και να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να μπουν στην δημοτική αρχή άνθρωποι που έχουν πετύχει στη ζωή τους στον ιδιωτικό τομέα και έχουν σημαντικά επιτεύγματα, στο χώρο των επιχειρήσεων, στην αγορά, στον ανταγωνισμό, στη ναυτιλία. Ανθρώπων που μπορούν να εμπνεύσουν τους πολίτες».
 
4-0: «Πριν από 5 ημέρες ο κ. Μιχαλολιάκος με αποκάλεσε υπάλληλο που πήρε εντολή από συμφέροντα να διεκδικήσει το Δήμο. Τι πρόβλημα έχει άραγε με την μεγάλη πλειονότητα του πληθυσμού που είναι υπάλληλοι;». 

5-0:«Δεν μπορεί ο νυν Δήμαρχος να λέει ότι αποτρέψαμε την απομάκρυνση του δικαστικού μεγάρου εκτός Πειραιά, όταν ξέρουμε όλοι ότι έχει δρομολογηθεί η μεταφορά των δικαστηρίων εκτός της πόλης. Το επιβεβαιώνει και ο Δικηγορικός Σύλλογος. Εμείς θα διαπραγματευθούμε και θα βρούμε την καλύτερη λύση».

6-0 : «Αυξάνεται ο τουρισμός πανελλαδικά, αυξάνονται οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά και ο Πειραιάς δεν έχει αποκομίσει τίποτε. Ποια δουλειά έγινε 4 χρόνια; Εμείς μιλάμε προγραμματικά, ο κ. Μιχαλολιάκος πρέπει να μιλήσει και απολογιστικά, όχι τι θα κάνει, αλλά τι έχει γίνει όλον αυτόν τον καιρό».

Πέναλτι : «Ο Ολυμπιακός για τους Ολυμπιακούς είναι το μεγαλύτερο λαϊκό μαζικό κίνημα. Για τους αντιπάλους του Ολυμπιακούς είναι το κατεστημένο»!!! 

@Φρουρ, φρουρ φρουρ.... Σφύριξα κι έληξε!
Στην περιγραφή του αγώνα θα μπορούσε να ήταν ο Τάκης Τσουκαλάς, αλλά μάλλον είχε κώλυμα από το "Κανάλι 1"! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...