Latest News

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τα "καρφιά" του Ιωσήφ Βουράκη στο debate του ALPHA-Tι είπε για Μιχαλολιάκο, Μώραλη, Δρίτσα


Σε αγριεμένη φόρμα φαίνεται πως ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης στο debate του ALPHA. Δείτε πως "κάρφωσε" τους ανθυποψηφίους, Βασίλη Μχιαλολιάκο, Γιάννη Μώραλη και Θοδωρή Δρίτσα...




 Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πειραιάς Νέα Αρχή» είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

* Για τον νυν Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο: Τα έργα που παρουσιάζει ότι δήθεν έχει κάνει η δημοτική του αρχή είναι «μαγική εικόνα», καθώς ο Δήμος Πειραιά έχει απορροφήσει μόλις το 30% των κεφαλαίων που θα μπορούσε να απορροφήσει από το ΕΣΠΑ.

* Για τον Γιάννη Μώραλη: Εμφανίζεται ως δήθεν υπερκομματικός και νέος συνδυασμός, ενώ στο ψηφοδέλτιο του συνωστίζονται «πολιτικοί νεκροθάφτες» του Πειραιά, στελέχη όλων των παρατάξεων που με πράξεις και παραλείψεις τους έχουν βάλει την υπογραφή τους στην πολύχρονη παρακμή της πόλης. Και όπως φυσικά κανείς δεν είναι ιδιοκτήτης του «Θρύλου» και  της ιδέας του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας, δεν μπορεί να μονοπωλεί την αγάπη των πολιτών του Πειραιά για την ομάδα μας ή να προσπαθεί να χειραγωγήσει την πολιτική και αυτοδιοικητική συμπεριφορά των φιλάθλων του.

* Για τον Θοδωρή Δρίτσα:  Αν και ο συνδυασμός του έχει μια 16ετή παρουσία δεν κατάφερε να αναδείξει ούτε ένα στέλεχος και τώρα υποχρεώνεται ο ίδιος να επιστρέψει ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής κι αυτός ενός συνδυασμού που έχει και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τεράστιες προσωπικές ευθύνες για την αρνητική πορεία του Πειραιά. Παράλληλα δε, δεν διευκρινίζει αν στην σχεδόν βέβαιη περίπτωση που δεν εκλεγεί Δήμαρχος θα παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο ή θα καταφύγει πάλι στην «ασφάλεια της Βουλής», αφού δεν έχει καν παραιτηθεί από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

@ Ρε, μπαγάσα, εσένα για καλό σε κάλεσαν στο debate;