Latest News

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο Καμμένος απαντά στη Ρεπούση με φωτογραφία από το χειροφίλημα Μιχαλολιάκου! (ΕΙΚΟΝΑ)


Η απάντηση Καμμένου στη Ρεπούση με φωτογραφία από χειροφίλημα ΜιχαλολιάκουΔεν υπάρχει η απάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά Μαρία Ρεπούση, η οποία έκανε λόγο για οριζόντια ρεύματα μεταξύ Χρυσής Αυγής...
 και ΑΝΕΛ. 
Μάλιστα,  κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί επίθεση ακροδεξιών που όμως δεν ξεχώριζε αν είναι της Χρυσής Αυγής ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Και η απάντηση από την πλευρά των ΑΝΕΛ ήρθε μέσω του Πάνου Κάμμενου στο Twitter.
Κατά τη διάρκεια χθεσινής της περιοδείας στον Πειραιά η κυρία Ρεπούση, αναφερόμενη στην υπόθεση Μπαλτάκου είπε όπως σημειώνει ο Βηματοδότης πως "υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή. Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει", προσθέτοντας ότι τέτοια ρεύματα υπάρχουν και στους ΑΝΕΛ.
Αναφέρθηκε επίσης και σ΄ένα παλιότερο περιστατικό που είχε γίνει κατά την παρουσίαση βιβλίου της στα Χανιά της Κρήτης καταγγέλοντας ότι την απέιλησαν ακροδεξιοί που δεν ξεχώριζες αν ήταν Χρυσή Αυγή ή Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όπως σημείωσε η ίδια "Ήταν στα Χανιά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου για τα Μαρασλειακά, και υπέστην επίθεση από ομάδα μαυροντυμένων που δεν ξεχώριζες αν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα, έβριζαν και με απειλούσαν ότι δεν θα φύγω ζωντανή από το νησί τους. Επικεφαλής τους ήταν ο τοπικός υποψήφιος του κ. Καμμένου".
Ο Πάνος Κάμμένος της απάντησε μέσω twiiter: "Μην φοβάστε κα.Ρεπούση τους ΑΝΕΛΛ όπως λέτε στο Βήμα, στην Κρήτη μαύρα φορούν ολοι. Τα χειροφιλήματα των Μιχαλολιάκων;" παραθέτοντας ταυτόχρονα την παρακάτω φωτογραφία...