Latest News

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο Ολυμπιονίκης Ίαν Θορπ κινδυνεύει να “χάσει” το χέρι του !

Ο πέντε φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Ίαν Θορπ βρίσκεται στην εντατική, σε νοσοκομείο στο Σίδνεϊ, αντιμετωπίζοντας μια μόλυνση που μπορεί να του κοστίσει την κίνηση στο...
αριστερό του χέρι.
Νέα και πολύ σοβαρά προβλήματα για τον Ίαν Θορπ, μετά τα τελευταία που αφορούσαν την ψυχική του υγεία, αφού ο πέντε φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση νοσηλεύεται στην εντατική, κινδυνεύοντας να χάσει την κίνηση στο αριστερό του χέρι εξαιτίας μόλυνσης.

Σύμφωνα με το “Network Seven”, ο 31χρονος Θορπ έπαθε μόλυνση έπειτα από επέμβαση που έκανε στην Ελβετία. Πλέον βρίσκεται στην εντατική, σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ και η κατάστασή του είναι τόσο σοβαρή που υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να χάσει την κίνηση στο χέρι του.

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες ο Θορπ αντιμετώπιζε πρόβλημα κατάθλιψης. Το Φεβρουάριο ο πατέρας του παραδέχθηκε δημόσια πως ο πρώην αθλητής πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ μπήκε σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τα ισχυρά φάρμακα που έπαιρνε τόσο για αυτό το πρόβλημα, όσο και για τον τραυματισμό του στον ώμο.