Latest News

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

"Πειραιάς νικητής" του Γιάννη Μώραλη

Κ. Αρβανιτόπουλος και Σ. Κόκκαλης στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη ΜώραληΤο όνομα του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει την δημαρχία του Πειραιά παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης. 
Με τον...
συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» θέλει να εκλεγεί δήμαρχος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. 

Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στα Καμίνια ο Γιάννης Μώραλης είπε ότι ο συνδυασμός του εκφράζει «το νέο που σαρώνει το παλιό» και ανέπτυξε το όραμά του για να γίνει ο Πειραιάς διεθνές ναυτιλιακό κέντρο για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
.«Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη. Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής.

Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος, αλλά και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

Το «παρών» έδωσε ακόμη ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό Μώραλη. Από παλαίμαχους αθλητές στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι Α. Νικοπολίδης, Γ. Αμανατίδης, και Γρ. Γεωργάτος.