Latest News

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Μώραλης για Μιχαλολιάκο και Δρίτσα: "Είμαστε κάτι το διαφορετικό, κάτι πιο νέο. Δεν θα έχουμε κομματικό χρίσμα»


Για πρώτη φορά ο Γιάννης Μώραλης μίλησε δημόσια για τους δύο βασικούς αντιπάλους τους, τον απερχόμενο γαλάζιο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα στο...
Δήμο Πειραιά. 

 ΜΙλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου,  είπε: 
«Εγώ σέβομαι όλους τους αντιπάλους μου. Το έκανα και στον χώρο που δούλευα προηγουμένως και το κάνω και τώρα. 
Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία 35-40 χρόνια αποτελεί ένα πρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ηταν βουλευτής, υπουργός και πρόσφατα δήμαρχος. Και σέβομαι και τον Δρίτσα ο οποίος και εκείνος έχει πάρα πολλά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον Πειραιά. Εμείς πιστεύουμε ότι θα Eίμαστε κάτι το διαφορετικό, κάτι πιο νέο. Δεν θα έχουμε κομματικό χρίσμα». 
Ίδιος συνέχισε λέγοντας:
 «Δεν πιστεύω από την άλλη το ότι καθάρισε το κέντρο του Πειραιά από τα σκουπίδια είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να πανηγυρίσουμε. Αυτά τα πράγματα κατ’ εμένα είναι αυτονόητα. Προφανέστατα οι μεγάλες πόλεις πρέπει να είναι καθαρές. Αλλά δεν είναι αυτό το κεντρικό πρόβλημα του Πειραιά. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τηρούνται αυτονόητα ότι η πόλη είναι καθαρή το 2014. Δεν θα έπρεπε αυτό να αποτελεί την ανάδειξη της μεγάλης επιτυχίας. Ή ότι έγιναν κάποια πάρκα, που όντως έγιναν ή οτιδήποτε άλλο. Εμείς θα κάνουμε ένα άλμα, μία υπέρβαση, θα κάνουμε μία ανατροπή, θα αναδείξουμε ένα πρόγραμμα που δεν έχει αναδείξει τουλάχιστον στη χώρα μας μέχρι τώρα μία δημοτική αρχή, ένα δημοτικό ψηφοδέλτιο, θα το υποστηρίξουμε, γιατί έχουμε ανθρώπους έμπειρους, έχουμε ανθρώπους πετυχημένους στην ιδιωτική πρωτοβουλία».