Latest News

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

"Καρφιά" Δρίτσα σε Μιχαλολιάκο-Μώραλη-Μαρινάκη

«Μας αξίζει ένας καλύτερος Πειραιάς»

”Άλλος υποψήφιος δήμαρχος λέει “Πειραιά” και εννοεί “Σαμαρά” κι άλλος λέει Ολυμπιακός” και εννοεί “Επιχειρηματικά συμφέροντα”. Εμείς λέμε όχι στο ιδιωτικό λιμάνι, όχι στην ...

ιδιωτική πόλη. 
Στους  άλλους βασικούς διεκδικητές της δημαρχίας Πειραιά, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Το λιμάνι της αγωνίας- Πειραιάς η πόλη μας» Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Καραΐσκου και Β’ Μεραρχίας... στην Τερψιθέα).


Για τον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο είπε :
“Διοίκησε επί τέσσερα χρόνια με μνημόνια και “Καλλικράτη” χωρίς να αμφισβητήσει τίποτε. Επιχειρεί να εμφανιστεί ως ακομμάτιστος και ανεξάρτητος όμως πρέπει να ξέρει ότι κρύβουν τις αρχές και την πολιτική τους ταυτότητα όσοι ντρέπονται για τα κόμματα που υπηρέτησαν. … Υμνύει στον πρωθυπουργό και οργανώνει εδώ και μήνες την προεκλογική του εκστρατεία με δημοτικό χρήμα, προσποιούμενος τον δήθεν αναποφάσιστο και υποτιμώντας με τον τρόπο αυτό τη νοημοσύνη των δημοτών. Μόνο ως εμπόδιο στις προοπτικές της πόλης μπορεί πλέον να λειτουργήσει”.
Για τις τελευταίες ανακοινώσεις νέων σχηματισμών (Μώραλη- Μαρινάκη) ανέφερε: 
"Τα κατεστημένα συμφέροντα ανησύχησαν από την δυναμική μας και ήδη ξεδιπλώνουν πια και τις εφεδρείες τους. Πως είναι δυνατόν ένα ποδοσφαιρικό ψηφοδέλτιο να μεταμορφώνεται σε κίνημα κάποιων που έχουν κοινές διαπιστώσεις για τον Πειραιά; Ποιοι και πότε και τι ακριβώς διαπίστωσαν οι παράγοντες αυτοί που –όπως λένε– συλλέγουν από την αριστερά ως την δεξιά; Ποια είναι η συγκολλητική ουσία που τους ενώνει; Στον Πειραιά ζούμε και γνωριζόμαστε όλοι καλά. Ποιοι κατεβαίνουν; Η ομάδα των επιχειρηματιών της ναυτιλίας, που ούτε σε ένα πλοίο δεν έχουν την ελληνική σημαία, αλλά προτιμούν σημαίες ευκαιρίας, χωρίς θέσεις εργασίας για τους άνεργους Έλληνες ναυτικούς;"