Latest News

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

"Ποιος, ποιος ο Στέλιος Μπρατσόλης ο Θεός..."

Αν κάποιος πρώην δημοτικός σύμβουλος ταιριάζει γάντι στο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Μώραλη, δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Μπρατσόλη, ο οποίος είναι από τους πρώτους που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το...
ψηφοδέλτιο Μώραλη. 
Ιδού η "θεϊκή" ανακοίνωση του Στέλιου:
«Ανακοινώνω, προς τους κατοίκους και δημότες του Πειραιά μας , ότι τάσσομαι στο πλευρό του υποψήφιου  και αυριανού δήμαρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και συμμετέχω στο συνδυασμό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.
Σκοπός μου είναι να συμβάλλω όπως έκανα πάντα σε κάθε συμμετοχή μου στα κοινά,  προσθέτοντας την εργασία μου και τις όποιες  δυνατότητες μου για την πρόοδο και την πραγματική ανάπτυξη του Πειραιά σε όλους τους τομείς του.
Το μεγάλο  λιμάνι μας και η ιστορική πόλη μας  είναι οι μεγάλες  αγάπες μας. Στόχος  μας είναι  με Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη ο Πειραιάς μας να είναι ο νικητής»
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Στέλιος Μπρατσόλης είναι πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ) , ήταν δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και την περίοδο της δημαρχίας του Παναγιώτη Φασούλα και διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΠΕΠ.
@ Τώρα σε έχω κάνει Θεό Στέλιο Μπρατσόλη ή είναι ιδέα μου;