Latest News

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Έτσι λειτουργούσαν στο Δημαρχείο...;(ΕΓΓΡΑΦΟ)

Οι παρατυπίες, οι υπέρογκες δαπάνες, η πρόσληψη δήθεν εθελοντών, τα ερωτηματικά για την διαχείριση στην ΔΗΚΕΠΑ αλλά και το Κ.Ε.Κ. του Δήμου έχουν γίνει γνωστά...

ανά περιόδους.

 Έχει πάντως ενδιαφέρον να υπενθυμίζονται, γιατί πολλοί κυνικά λένε ότι "ξεχνάει ο κόσμος", όσο πλησιάζουμε κοντά στις κάλπες.

Σήμερα δημοσιεύουμε ένα έγγραφο που είχαν παραδώσει οι Αντιδήμαρχοι του Λουκά Τζανή στον ίδιο, αφού είχαν κάνει απεργία (!) με στόχο να διωχθεί ο τότε Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ευγενίου. Ποιό ήταν το βασικό ΚΑΤΗΓΟΡΩ; Ότι "τους εμποδίζει στο έργο τους" για ένα λόγο: "....την εμμονή του στη στείρα νομιμότητα"!

Διαβάστε λοιπόν το κείμενο για να καταλάβετε με τι έχουμε να κάνουμε:

"Αγαπητέ Δήμαρχε,
όπως κατ' επανάληψη σου έχουμε επισημάνει η λειτουργία του γενικού γραμματέα του Δήμου αποτελεί εμπόδιο σ' όλη την προσπάθεια που καταβάλλεις πρώτα εσύ και μετά εμείς για την πρόοδο του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών με την εμμονή του στη στείρα "νομιμότητα".

Λεπτομέρειες σου έχουμε αναλύσει σε πολλές συναντήσεις μας και θεωρώντας ότι πρέπει να καταβάλουμε την ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή αυτής της κατάστασης σου ζητάμε ευθέως την απομάκρυνσή του, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην δημοτική μας παράταξη και απερίσπαστα να λειτουργήσουμε όλοι δημιουργικά.

Με λύπη μας σου δηλώνουμε ότι θέτουμε στη διάθεσή σου τις παραιτήσεις μας, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην περίπτωση που κρίνεις ότι η παραμονή του εν λόγου υπαλλήλου είναι επωφελέστερη από την δική μας παρουσία.

Με εκτίμηση,
Δατσέρη Βάνα
Καψοκόλης Πέτρος
Κουλούκης Δημήτριος
Μαϊλη Μαρία
Μαρτάκης Νίκος
Μόσχου Ειρήνη
Οικονομάκης Νίκος
Χρονόπουλος Κώστας"
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ. ΔΙΠΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

  • Καψοκόλης Πέτρος, Μόσχου Ειρήνη, Δημήτρης Κουλούκης (είναι σήμερα στον συνδυασμό του Λουκά Τζανή. Οι δυο πρώτοι είναι και σήμερα Αντιδήμαρχοι)
  • Χρονόπουλος Κώστας, Βάνα Δατσέρη (αφού άσκησαν επί μακρόν Διοίκηση με τον Λουκά Τζανή, τώρα είναι στον Συνδυασμό του Χρήστου Σαλαλέ)
  • Μαϊλη Μαρία, Νίκος Οικονομάκης (Σήμερα είναι στον Συνδυασμό του Φώτη Μελά)
  • Μαρτάκης Νίκος (Συμμετέχει στον "ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ" του Χρήστου Βρεττάκου)
Για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις, παραθέτουμε σκαναρισμένο το κείμενο με τις υπογραφές

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ......
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ακολουθεί το κείμενο με τις υπογραφές:



@Το κείμενο έχει δημοσιευτεί keratsini-drapetswnanews.blogspot.gr και μας το έστειλε αναγνώστης για δημοσίευση...