Latest News

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο Μπαλτάκος απειλεί να κάνει νέο κόμμα...

Ο Μπαλτάκος καρφώνει κι άλλους για επαφές με τη Χ.Α. και απειλεί να κάνει κόμμα Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος  λέγοντας ότι αν μετά τις ευρωεκλογές...
συνεχιστεί η στροφή της Ν.Δ. προς το κέντρο, τότε θα τα σκεφτεί όλα.   
«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημάνει και τον αποκλεισμό μου από μια τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα», απαντά στο ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός νέου κόμματος με δεξιά και ακροδεξιά χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στη «RealNews».  Υποστηρίζει ακόμη ότι τον πλησίασε κόμμα της δεξιάς για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ενώ επανέλαβε ότι είναι Ν.Δ..  
 Για το video με τον Κασιδιάρη ανέφερε στην συνέντευξή του: «Οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Όρους. Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Όταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι».   Υπογράμμισε ότι: «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του».