Latest News

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο πολιτικός Σωκράτης Κόκκαλης...

kokkalis
Μαθαίνουμε πως ο Σωκράτης Κόκκαλης, όταν αποχώρησε από την προεδρία του Ολυμπιακού ασχολείται πολύ περισσότερο με το άλλο αγαπημένο του άθλημα, αυτό...
της πολιτικής. 
Μετά την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης μίλησε με θερμά λόγια τόσο για τον Γιάννη Μώραλη, όσο και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε λόγο για ένα πολυσύνθετο συνδυασμό, ενώ τόνισε πως τα κόμματα «καλά θα κάνουν να κοιτάζουν τη δουλειά τους και να αφήσουν τις δημοτικές εκλογές. Εδώ μας ενδιαφέρει ο Πειραιάς».

Η δήλωση του "πολιτικού" Σωκράτη Κόκκαλη έχει ως εξής:
«Είναι μια προσπάθεια που ξεκινάει και θα έχει να δώσει πολλά στον Πειραιά. Τον Γιάννη τον Μώραλη τον ξέρω από μικρό παιδί αλλά έχουμε συνεργαστεί από το 1995, δηλαδή 15 χρόνια δουλειά στον Oλυμπιακό και όποιος νομίζει ότι ο Oλυμπιακός είναι μόνο μια ομάδα που αγωνίζεται κάθε εβδομάδα, δεν είναι έτσι. Είναι μια πολυσύνθετη επιχείρηση, πολύ πιο δύσκολη από κανονικές επιχειρήσεις γιατί έχει να κάνει με πολύ κόσμο, με κόσμο που είναι απαιτητικός. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό αθλητικό σωματείο και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, σε όλα τα αθλήματα. Πιστεύω ότι σε συνδυασμό με τους ανθρώπους που θα έχει κοντά του ο Γιάννης, όπως είναι ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού , είναι πειραιώτης, αγαπάει τον Πειραιά, αγαπάει τον ολυμπιακό και έχει κέφι και θέληση να προσφέρει σε αυτή την πόλη.
Νομίζω ότι είναι ένας πολυσύνθετος συνδυασμός και καλά θα κάνουνε τα κόμματα να κοιτάζουν τα δικά τους. Εδώ πρόκειται περί δημοτικών εκλογών. Εδώ οι δημότες του Πειραιά θα πρέπει να δουν ποιος, μπορεί να κάνει ό, τι καλύτερο για τον Πειραιά. Είτε είναι Oλυμπιακοί, είτε από άλλες αθλητικές παρατάξεις, είτε είναι Νέα δημοκρατία είτε είναι ΠΑΣΟΚ είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ μας ενδιαφέρει ο Πειραιάς. Η οικογένεια Κόκκαλη το έχει αποδείξει ότι θέλει έναν Πειραιά Νικητή».