Latest News

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Απίστευτη μεταμόρφωση για τη Δήμητρα Αιγινίτη! (ΕΙΚΟΝΑ)

Δε θα πιστέψετε τι σκέφτηκε να κάνει η Δήμητρα Αιγινίτη σε τατουάζ.. και το έκανε ε!Η πρώην Σταρ Ελλάς και νυν δημοσιογράφος Δήμητρα Αιγινίτη έχει γίνει αγνώριστη. Από σχόλια και φωτογραφίες που αναρτά η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα...


social media, βλέπεις έναν άλλο άνθρωπο. Διαδηλώσεις, πορείες, υπεράσπιση των αδύναμων, στήριξη οργανώσεων και αγώνας υπέρ των πολιτών είναι πια η καθημερινότητά της.
Χαϊμαλιά, πληθώρα από τατουάζ σε όλο το σώμα, ράστα μαλλιά και μισοξυρισμένο κεφάλι αποκαλύπτουν την εναλλακτική, ίσως και πιο επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα της, με την ίδια να τρέχει φορώντας μάσκα στο κέντρο της Αθήνας και να συχνάζει στα Εξάρχεια για να πιει το ποτό της -που και αυτό επιλέγει να περιορίζει στην μπίρα. 
Κάνοντας mention σε καφετέριες των Εξαρχείων και επιλέγοντας έναν πιο μποέμ τρόπο ζωής, μπορεί να μην απαρνείται τη Σαντορίνη, όμως επιλέγει πλέον τη Γαύδο και το ελεύθερο κάμπινγκ για τις διακοπές της.
Ενας σκύλος και μια γάτα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και, όπως φαίνεται, όλα όσα δήλωνε πλέον τα κάνει και πράξη.
«Το στυλ μου είναι πιο ροκ και έθνικ, θα έλεγα. Τον χειμώνα θα με δεις τελείως ροκάκι, το καλοκαίρι πιο έθνικ, πιο χίπι. Στην εφημερίδα, μη με δεις καθόλου... Είμαι το απόλυτο "χυμαδιό"! Ο,τι να 'ναι, με ό,τι να 'ναι συνδυασμούς, καθόλου προσεγμένη», είχε δηλώσει η Δήμητρα Αιγινίτη.

@ Δημητρούλα μου γεια σου...