Latest News

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το επικοινωνιακό λάθος του Θοδωρή Δρίτσα

Δεύτερη φορά το ίδιο επικοινωνιακό λάθος έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, αν και είχε πει δημόσια ότι δεν θα το ξανακάνει (ΕΔΩ) για να μην τον...

παρεξηγούν άδικα ! 
Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα και εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ν' ασκεί κριτική στον έναν συνυποψήφιο του και ν' αφήνει στον απυρόβλητο τον άλλο.
 Έτσι έβγαλε ανακοίνωση θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα, με αφορμή τις δηλώσεις Γιάννη Μώραλη μετά την επίσκεψή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ ΑΕ Γιώργο Ανωμερίτη.
Αντίθετα, τήρησε σιγή ιχθύος όταν την ίδια στιγμή ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε στη δημοσιότητα την ομιλία του προς στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς". 
Εκεί, έλεγε και ξανάλεγε ότι στον Πειραιά έχουμε Δήμαρχο (!), μιλούσε για τα αυτονόητα που έχει κάνει στην πόλη ενώ παρουσίασε έργα και νούμερα  εκ των οποίων το 70% δεν έχουν γίνει και το 30% τα είχαν δρομολογήσει άλλοι.
Όμως ο επικεφαλής του συνδυασμού "Το Λιμάνι της Αγωνίας"  δεν βρήκε να πει μια κουβέντα, ίσως γιατί άλλοι σ' αυτή την πόλη είναι παλιοί και άλλοι «νεοφώτιστοι»....