Latest News

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Γιατί το σκέφτεται ακόμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης...


Μαθαίνουμε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης το σκέφτεται ακόμα εάν θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος ...
στον Πειραιά.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως αναμένεται να κάνει γνωστή την απόφασή του έως την προσεχή Δευτέρα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στενοί συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού έχουν κάνει κρούσεις σε παράγοντες στο λιμάνι.

Μάλιστα, ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι του απερχόμενου δημάρχου έχουν δεχτεί να κατέβουν
μαζί του σε κόκκινο ψηφοδέλτιο. Άλλοι εμφανίζονται να είναι επιφυλακτικοί και να αναμένουν τις εξελίξεις για να πάρουν θέση. 

Εκείνοι που δείχνουν να μην κρατιούνται είναι οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που περιμένουν πως και πως την καταφατική απόφαση του προέδρου.

Την ίδια στιγμή στον 7ο όροφο του κτιρίου της Κοραή είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την εικόνα από την στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση ότι ενδέχεται να είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Κάτι σαχλαμάρες τύπου "μακάρι να είναι υποψήφιος" δεν τις πιστεύουν ούτε όσοι τις λένε...

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πάθει την πλάκα τους στην κυριολεξία. Εκεί, που νόμιζαν ότι θα κάνουν περίπατο, έφτασαν να παίζεται μόνο αν θα χάσουν το Δήμο από την πρώτη Κυριακή! 
Αυτό εκτιμούν πως θα συμβεί στο ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί υπάρχουν σκέψεις ακόμα και ν' αποσύρουν την υποψηφιότητα, που λέει ο λόγος.

Είναι, λοιπόν, ν' απορεί κανείς γιατί το σκέφτεται ακόμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

@ Έως τη Δευτέρα, πάντως, ας δείξει λίγο γενναιόδωρος ο πρόεδρος και να στείλει κανένα pampers στον 7ο όροφο γιατί τους έχουν τελειώσει και θα τα χρειάζονται επειγόντως...