Latest News

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Νέα πρόκληση Μιχαλολιάκου σε Μώραλη- Μαρινάκη - Τι λέει για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του


Με προσωπικές αιχμές, αλλά ειρωνείες αναφέρθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στον Γιάννη Μώραλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαιώνοντας ότι  είναι αγεφύρωτο το χάσμα με την οικογένεια...
του Ολυμπιακού.
Σχολιάζοντας στο vimafm τις υποψηφιότητες των Γ. Μώραλη και Ευάγγελου Μαρινάκη (ως δημοτικός σύμβουλος) δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: 

Για Μώραλη
«Εδώ και 40 μέρες αυτό κατασκευάζεται και έγιναν πολλές δημοσκοπήσεις, με τον κ. Μώραλη μέσα, ο οποίος έχει και πολιτικό παρελθόν. Είχε εκτεθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και δεν είχε εκλεγεί. Καλότυχος να είναι τώρα.... 
Γίνεται μια μικρή αναδιάταξη στις μικρές παρατάξεις..."

Για Μαρινάκη

"Ο ιδιοκτήτης μετοχών δεν συνεπάγεται ιδιοκτήτης ψυχών και ανθρώπων... Είναι δικαίωμά του να ασχοληθεί με την πολιτική, όμως, και εξάλλου ο μακαρίτης ο πατέρας του είχε ασχοληθεί..."
Για Ολυμπιακό
"Αυτό το έργο είναι αστείο και ξαναπαίχθηκε, να υποτιμά κανείς τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη του πειραιώτικου λαού. Εκλέγομαι 20 τόσα χρόνια στον Πειραιά, είναι δυνατόν να εξαπατώ τους πολίτες και να είμαι βάζελος κτλ.; Έχω το δικαίωμα να πολιτεύομαι χωρίς να αυτοπροσδιορίζομαι και να είμαι Ολυμπιακός χωρίς να χρειάζομαι την άδεια κάποιου..."