Latest News

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το άδοξο τέλος του φλερτ Μιχαλολιάκου-Δούνια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια  δεχόταν "επιθέσεις φιλίας" από τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά να συμμετάσχει στο...
ψηφοδέλτιο του. 

Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε να το σκέφτεται σοβαρά και το όνομα της έπαιζε δυνατά για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Άλλωστε, είχε πρωταγωνιστήσει στο διαφημιστικό σποτ του Δήμου, ενώ κατά καιρούς παρουσίαζε αφιλοκερδώς και εκδηλώσεις του Δήμου.
Ωστόσο τελικά δεν υπέκυψε στο πολιτικό φλερτ του Βασίλη Μιχαλολιάκου.Τα πράγματα άλλαξαν μετά την κάθοδο Μώραλη.Τότε το ξανασκέφτηκε για την υποψηφιότητά της και τελικά του γύρισε την πλάτη, αφήνοντας τον απερχόμενο δήμαρχο στα κρύα του λουτρού. 


Μάλιστα, η όμορφη Πειραιώτισσα έκλεψε τις εντυπώσεις με την λαμπερή της εμφάνισή στη  χθεσινή εκδήλωση  παρουσίασης του ψηφοδελτίου του  Γιάννη Μώραλη.  Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την τύχει να ξαναδεί τη Νόνη Δούνια στη σημερινή του περιοδεία στο Νέο Φάληρο, όπου κατοικεί η παρουσιάστρια μαζί με την οικογένειά της.
Τυχαίο; Δε νομίζω!

Για την ιστορία, το φλέρτ Μιχαλολιάκου - Δούνια είχε ξεκινήσει από την προεκλογική περίοδο του 2010, όταν εμφανίστηκαν να κάνουν βόλτα σε παιδότοπο. Τότε ο απερχόμενος δήμαρχος υπόσχονταν ότι θα κάνει το μεγαλύτερο παιδότοπο τον Βαλκανίων(!) στο Φάληρο, κάτι που φυσικά δεν έγινε έως τώρα.
@ Πάει το χάσαμε κι αυτό το κορμί το κορμί πατριώτη...