Latest News

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η "μεταγραφή" του Αντώνη Νικοπολίτη

Μάλλον κάποιοι κάνουν πλάκα όταν εμφανίζουν ως μεταγραφή (!) και μάλιστα της τελευταίας στιγμής την υποψηφιότητα του Αντώνη Νικοπολίτη στο συνδυασμό του...
Γιάννη Μώραλη. 
Δεν μπορούμε να πούμε στην αρχή ήταν πολύ διασκεδαστική η ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Ειδικά εκείνων από τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου που θύμιζε το μαρτύριο της σταγόνας.  
Επιπλέον, η ανακοίνωση των ονομάτων είχε και πολιτικά τη σημασία της, ιδίως όσον αφορά στον συσχετισμό των δυνάμεων εν όψει της αναμέτρησης του Μαΐου
Κάτι τέτοιο δεν σηματοδοτεί η "μεταγραφή" πρώην διεθνή τερματοφύλακα με την φανέλα της εθνικής Ελλάδος, αλλά και του Ολυμπιακού. 
(Η συμμετοχή του Νικοπολίτη θα ήταν σούπερ για κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο που δεν συμμετείχαν Μαρινάκης- Κόκκαλης- Μώραλης).
Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στο ψηφοδέλτιο Μώραλη κι αυτό είναι κατανοητό στο επικοινωνιακό παιχνίδι. 
Όμως δεν πρόκειται να φέρουν παραπάνω ψήφους στον συνδυασμό από την στιγμή που συμμετέχουν ονόματα ταυτισμένα με τον Ολυμπιακό.
Αλλού θα φανεί η διαφορά, αν υπάρχει. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε όλο το ψηφοδέλτιο.
@ Ρε παιδιά από που έγινε μεταγραφή ο Αντώνης; Στον Ολυμπιακό δεν ήταν; 
Μήπως εννοείται από το Δήμο Κηφισιάς, όπου είχε διοριστεί ως κηπουρός, αν και ο ίδιος προς τιμή του δεν είχε αποδεχθεί τη θέση;