Latest News

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εισαγγελέας για το κτίριο του Κεράνη ...

Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα Διαφθοράς βρίσκεται το κτίριο Κεράνη στη Θηβών που προορίζεται για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων...
του Πειραιά.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από την ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου δικηγόρο Γιάννη Καρδαρά, ο οποίος ενημερώνει όλες τις εξελίξεις με το κτίριο που θα στεγάσει τα Δικαστήρια Πειραιά. 

Αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην αίτησης ακύρωσης στο ΣτΕ, ο Γιάννης Καρδαράς σημειώνει ότι στις 2-4-2014 "εκδικάστηκε ενώπιον του Ε’ Τμήματος με επταμελή σύνθεση του ΣτΕ η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ των Π. ΔΕΓΛΕΡΗ, Ε. ΤΣΟΥΡΟΥΛΗ, Ι. ΚΑΡΔΑΡΑ με συνεπίκουρο για πρώτη φορά τον Δ.Σ.Π. που στηρίζει την άνω ΑΙΤΗΣΗ,  ΚΑΤΑ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Περιβάλλοντος και της υπ’ αριθμ. ΚΥΑ 62577/12-12-2013 περί του καθορισμού όρων κατά παρέκκλιση όλων των ισχυόντων πολεοδομικών όρων για το ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΡΑΝΗ στη ΝΙΚΑΙΑ-ΡΕΝΤΗ, προκειμένου να στεγαστούν τα Δικαστήρια του Πειραιά.

Η επιμονή του Υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου αποδεικνύεται και από το με αριθμ. 24566/31-3-2014 έγγραφο όπου με απευθείας ανάθεση(!!!) συμπληρώνεται το αντικείμενο της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου στο κτίριο ΚΕΡΑΝΗ. Άρα ο αγώνας συνεχίζεται".