Latest News

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

"Άντε γεια" από τον Τάκη Τσουκαλά (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Τάκης-άντε γεια- Τσουκαλάς έκανε εκπομπή στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά επί δημοτικής αρχής Βασίλη Μιχαλολιάκου τα τελευταία...
τρία χρόνια. 
Του είχαν δώσει μικρόφωνο στο "Κανάλι 1", επειδή, πίστευαν ότι θα τους φέρει ψήφους από τη "Θύρα 7". 
Μάλιστα, η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ καμάρωνε για την επιλογή της και δεν έχανε ευκαιρία να την υπερασπιστεί, όταν δεχόταν κριτική από την αντιπολίτευση. 
Τώρα που θα περίμεναν να εισπράξουν σε ψήφους την επένδυση Τσουκαλά αποδείχθηκε πως ήταν "πεταμένα λεφτά". Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε από τους πρώτους στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη.
Και δεν έφτανε μόνο αυτό.  Λίγες ημέρες μετά ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Μαντούβαλου για την Περιφέρεια Αττικής.
Φωτογραφία: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
 Τον μαχητικό Πειραιώτη Τάκη ΤΣΟΥΚΑΛΑ παρουσίσε πριν απο λίγο ο Πέτρος Μαντούβαλος ως υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πειραιά με τον Συνδιασμό "ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΑΤΤΙΚΗ".

Ίσως αυτό να πουν κάποιοι πως δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία από τη στιγμή που τον έχουν εγκαταλείψει αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά είναι ενδεικτικό της παλαιοκομματικής νοοτροπίας και της πολιτικής ανικανότητας της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου στο "Κανάλι 1".

@Μιλάμε για το "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" του Τάκη Τσουκαλά...