Latest News

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ποιοι πήγαν στο λιμάνι για τον Γιάννη Μώραλη


Κόσμος και κοσμάκης κατέβηκε στο λιμάνι για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου δημάροχυ Γιάννη Μώραλη. Ωστόσο ξεχώρισαν ορισμένες παρουσίες που έχουν τη δική... τους σημασία. 
Στο κτίριο του ΟΛΠ για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» βρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο πρόεδρος της της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, Βύρωνας Πολύδωρας, οι βουλευτές της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιάννης Καράμπελας και Μάξιμος Σανετάκης, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, 
Στην επίσημη πρώτη του συνδυασμού βρέθηκαν ακόμα, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Διαμαντίδης,ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρης Νιώτης, ο πρώην βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ. Γρηγόρης Αποστολάκος,   ο πρώην Νομάρχης Πειραιά με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχαςο πρώην βουλευτής και υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης και η υποψήφια ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Το παρών έδωσαν επίσης ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης,  ο πρόεδρος της Ένωσης  Ελλήνων Εφοπλιστών Θόδωρος Βενιάμης, ο διακεκριμένος Έλληνας επιχειρηματίας των ΗΠΑ  Κρις Σπύρου, ο ηθοποιός Θάνος Καλιώρας, ο τραγουδιστής Μανόλης Κονταρός...
Δεν έλειψαν και οι παρουσίες από τον αθλητικό χώρο, με πρώτη αυτή του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, και του συμβούλου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για θέμα σκάουτινγκ, Κριστιάν Καρεμπέ.  Επίσης το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος, στελέχη της διοίκησης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Γιώργος Ανατολάκης, ο Γιώργος Αμανατίδης, και ο Ανδρέας Νινιάδης.