Latest News

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"Αχ Κούλα, πολύ κ@λόπαιδο ο Κυριάκος... " (ΕΙΚΟΝΑ)


 Όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Κυριάκο Σιγαλάκο λένε ότι είναι καλό παιδί και μάλλον δεν έχουν άδικο. Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι ήταν αντιδήμαρχος επί δημαρχίας...

 Χρήστου Αγραπίδη. 
Στις  δημοτικές εκλογές του 2010 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Μαντούβαλου και βρέθηκε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου όταν αποχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού για τη δικαστική του εμπλοκή. 
Κατά τη διάρκεια της θητείας δεν ταυτίστηκε πλήρως με τη δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου, όπως άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του "Πειραιάς Πόλη Θρύλος". Το τελευταίο καιρό φαίνεται να "ψήθηκε" με την ιδέα - για να μην πούμε κάτι άλλο- να είναι στο ψηφοδέλτιο του απερχόμενου δημάρχου. 
Άλλωστε, εμφανίστηκε στην εκδήλωση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας στον ΟΛΠ, αλλά και στη συνέντευξη τύπου - παρουσίαση των υποψηφίων (το όνομα του ήταν στη λίστα των πρώτων 75 υποψηφίων).
Όμως ο Κυριάκος φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και πήγε μεταγραφή στο παραπέντε  για το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη. Ίσως έτσι να είναι καλύτερα για τον ίδιο, αλλά όχι για κάποιους άλλους...
@Από το κτίριο της πλατείας Κοραή ακούγονται αναστεναγμοί, όπως  "Αν κούλα πολύ κ@λόπαιδο Κυριάκος..."!!!!!