Latest News

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Οι 5+1 προτεραιότητες του Ζαχαρία Ζούπη

Zouphs_Zaxarias
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ίσως το μοναδικό που υπάρχει έως τώρα από τις παρατάξεις για το Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνα,  έχει συντάξει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Ζαχαρίας Ζούπης και ο συνδυασμός...
 «Αναγέννηση Τώρα».  
Οι πρώτες 5+1 προτεραιότητες είναι:
Πλήρης έλεγχος των Οικονομικών του Δήμου, αποκατάσταση πλήρους και σε βάθος εικόνας για την κατάστασή του, λήψη άμεσων μέτρων για τον έλεγχο της κατρακύλας. Όχι αλόγιστοι διορισμοί.
Επανεξέταση του Προϋπολογισμού του Δήμου, κωδικό-κωδικό για μείωση δαπανών. Αναζήτηση δυνατοτήτων από προγράμματα ΕΣΠΑ και του ΟΑΕΔ.
Αποκατάσταση της λειτουργίας του Δήμου με αξιοκρατία, εφαρμόζοντας τις αρχές της διοίκησης με στόχους ανά τμήμα και διεύθυνση, ανά τομέα δουλειάς.
Βάρος στον καλύτερο σχεδιασμό και την προώθηση εκτάκτων μέτρων για την βελτίωση των τομέων που άπτονται της καθημερινότητας: καθαριότητα, πράσινο, παιδικές χαρές.
Ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την δημιουργία Δήμου ομπρέλας κοινωνικής προστασίας, διασφάλισης κοινωνικών δομών που κινδυνεύουν (πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι κ.α.). Είναι απαράδεκτο να είμαστε από τους μόνους δήμους χωρίς π.χ. κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό φροντιστήριο.
Οικοδόμηση από την αρχή ενός δήμου – πιλότου (όπως ήταν το Κερατσίνι) στην πολιτιστική-αθλητική δραστηριότητα με αποκατάσταση της λειτουργίας μαζικών καλλιτεχνικών τμημάτων και αθλητικών ακαδημιών. Ανάδειξη της ερασιτεχνικής δημιουργίας.
Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σε κάθε κατεύθυνση! Αξιοποίηση της ΝΑΦΘΑ και του Καρχαμάνογλου. Συνεχής κοινή αναζήτηση και δράση με τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας για τόνωση της επισκεψιμότητας στην πόλη και της εμπορικής κίνησης. Στήριξη καινοτόμων πρωτοβουλιών.