Latest News

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Αναζητούν να προσλάβουν 3.800 αεροσυνοδούς - Ποια προσόντα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι

Η Emirates έρχεται και ψάχνει αεροσυνοδούςΑν θέλεις να γίνεις αεροσυνοδός τώρα μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα! 
Η εταιρεία Emirates θα προσλάβει συνολικά 3.800 άτομα μέσα στο χρόνο για...
πλήρωμα καμπίνας.  
Ημέρα Καριέρας διοργανώνει η εταιρία αναζητώντας προσωπικό   στις 09:00 π.μ. στις 26 Απριλίου στο ξενοδοχείο Athens Electra Palaceστην Αθήνα. 
Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρες βιογραφικό, φωτογραφίες διαβατηρίου καθώς και ολόσωμες και επαγγελματική αμφίεση.   
Θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος της ηλικίας τους, να έχουν ύψος με ανάταση των χεριών και στις μύτες των ποδιών 212 εκατοστά, να έχουν ολοκληρώσει την ανώτερη εκπαίδευση και να διαθέτουν δεξιότητες για την επίλυση προβλημάτων.   Επίσης, να γνωρίζουν άριστα την αγγλική ενώ οποιαδήποτε άλλη γλώσσα είναι επιθυμητή.   Να ταιριάζουν με το ιατρικό προφίλ του πληρώματος καμπίνας   Να έχουν θετική στάση και φυσική ικανότητα για να προσφέρουν υπηρεσίες σε ένα ομαδικό περιβάλλον, που αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα.   
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν  την ιστοσελίδα της Emirates στο σύνδεσμο www.emirates.gr και τη σελίδα της στο facebook στο www.facebook.com/emirates.  
 Μπορούν επίσης να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στον ακόλουθο σύνδεσμο www.emiratesgroupcareers.com   Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).