Latest News

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Έτσι δικαιώνεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για την PROTON BANK

Πλήρη δικαίωση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αποτελεί η δήλωση Αντεισαγγελέα Π. Νικολούδη για το όργιο στις τράπεζες την περίοδο 2007-2009, γιατί αυτός υπεισήλθε ως μέτοχος στην PROTON BANK... το 2010.
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι ο πελάτης του δικαιώνεται από τη δήλωση του αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου και προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, κ. Παναγιώτη Νικολούδη.
Συγκεκριμένα ο Π. Νικολούδης δήλωσε ότι την περίοδο 2007-2009 υπήρξε ντελίριο εγκληματικών πράξεων με κορύφωση το 2009 σε τραπεζικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων και η PROTON BANK.
Οπως αναφέρει ο Μιχ. Δημητρακόπουλος, αυτό αποτελεί πλήρη δικαίωση του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη γιατί αυτός υπεισήλθε ως μέτοχος στην PROTON BANK το 2010. «Ελπίζουμε, μετά την ανωτέρω δήλωση του κ. Νικολούδη, ότι τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης θα αξιολογήσουν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τα στοιχεία της δικογραφίας, που εκκρεμεί σε βάρος του κ. Λαυρεντιάδη» καταλήγει ο κ. Δημητρακόπουλος.
Η δήλωση Δημητρακόπουλου
“Η δήλωση του αξιοτίμου Αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου και Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, κ. Παναγιώτη Νικολούδη, ότι την περίοδο 2007-2009 υπήρξε ντελίριο εγκληματικών πράξεων με κορύφωση το 2009 σε τραπεζικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων και η PROTON BANK, αποτελεί πλήρη δικαίωση του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη γιατί αυτός υπεισήλθε ως μέτοχος στην PROTON BANK το 2010.
Ελπίζουμε, μετά την ανωτέρω δήλωση του κ. Νικολούδη, ότι τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης θα αξιολογήσουν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τα στοιχεία της δικογραφίας, που εκκρεμεί σε βάρος του κ. Λαυρεντιάδη.”