Latest News

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Το δραματικό μήνυμα του Μικ Τζάγκερ στο facebook - Τι γράφει για την αυτοκτονία της συντρόφου του

«Παλεύω να καταλάβω το γιατί» - το μήνυμα του Μικ Τζάγκερ για την αυτοκτονία της ΣκοτΜε ένα δραματικό μήνυμα μέσω facebook ως διακοίνωση προς τα μέσα ενημέρωσης, ο Μικ Τζάγκερ μίλησε για την αναπάντεχη και τραγική απώλεια της αγαπημένης του, της 49χρονης σχεδιάστριας μόδας Λ’ Ορεν Σκοτ, η οποία τη Δευτέρα βρέθηκε...

κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Ο Τζάγκερ, δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία της Σκοτ στην προσωπική του σελίδα στο facebook και ακολούθως έγραψε:

«Παλεύω να καταλάβω πώς η αγαπημένη μου και καλύτερη φίλη μου έδωσε τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

» Περάσαμε πολλά ωραία χρόνια μαζί και κάναμε ωραία τη ζωή μας για εμας.

» Ηταν μια σπουδαία παρουσία και ένα σπουδαίο ταλέντο, που είχε πολλούς θαυμαστές – και εμένα ανάμεσά τους.

» Εχω συγκινηθεί από το φόρο τιμής που της αποδίδουν οι άνθρωποι, αλλά και από τα προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει.

Δεν θα την ξεχάσω ποτέ,

Μικ».

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones ήταν ζευγάρι με την Σκοτ από το 2001. Η είδηση της αυτοκτονίας της άφησε τον Τζάγκερ συντετριμμένο. Ηταν αδύνατο για εκείνον να το πιστέψει και να συνέλθει, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συναυλία που είχαν προγραμματίσει οι Stones στο Περθ της Αυστραλίας.

Εκπρόσωπος του Τζάγκερ διέψευσε ως απολύτως αναληθή δημοσιεύματα της σκανδαλοθηρικής New York Post ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει.

Κανείς όμως, ως την Τρίτη δεν είχε διαψεύσει την πληροφορία ότι η Σκοτ παρά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της στον χώρο της μόδας, βρισκόταν αντιμέτωπη με χρέη έξι εκατ. δολαρίων.

Αναβάλλεται η περιοδεία των Rolling Stones

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία, μετά τον θάνατο της Λ’ Ορεν Σκοτ. Η περιοδεία θα ξεκινούσε από το Περθ την Τετάρτη και θα συνεχιζόταν με συναυλίες στην Αδελαΐδα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και άλλες πόλεις.

«Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Γουατς και ο Ρόνι Γουντ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους οπαδούς τους για τη συμπαράστασή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ελπίζουν ότι θα κατανοήσουν πλήρως την αιτία για αυτή την ανακοίνωση. Οι Rolling Stones σχεδιάζουν να προγραμματίσουν αυτές τις εμφανίσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων καλούνται να τα κρατήσουν, προσθέτει η ανακοίνωση, μέχρι να αναρτηθούν στο σάιτ του συγκροτήματος www.rollingstones.com ή στο frontiertouring.com νέες πληροφορίες.

Οι Rolling Stones έχουν προγραμματίσει νέα περιοδεία στην Ευρώπη τον Ιούνιο.