Latest News

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δημοσιογράφος χρησιμοποίησε το θρίλερ με το μοιραίο Boeing για να βγάλει χρήματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θύελλα αντιδράσεων φαίνεται πως έχει προκαλέσει η υπόθεση με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος φαίνεται να χρησιμοποίησε το θρίλερ που εκτυλίσσεται με το...
μοιραίο αεροπλάνο της Malaysia Airlines, προκειμένου να βγάλει χρήματα.
Ο λόγος για τον Paul Maroudis, ο οποίος εργάζεται στην AFP (AgenceFrance-Presse) και ζει στη Κύπρο. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα tothemaonline, ο δημοσιογράφος αγόρασε το «domain name» mh370.com, λίγο μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου της, επιχειρώντας να βγάλει χρήματα από μία τραγική στιγμή.
Σύμφωνα με τα δεδομένα του Who is το domain name καταχωρήθηκε στις 07/03/2014 - 20.06, από τον Paul Maroydi, μόνιμο κάτοικο στην Κύπρο, ενώ η εξαφάνιση του αεροπλάνου έγινε στις 8 Μαρτίου. Φυσικά όλα αυτά εξηγούνται με τη διαφορά στην ώρα μεταξύ Αριζόντας (που εδρεύει το Who is ) και της Κύπρου στην οποία κατοικεί ο δημοσιογράφος. Αυτό οφείλεται σε διαφορετικές χρονικές ζώνες και όχι σε κάποιο παιχνίδι όπως τονίζουν ξένα ειδησεογραφικά site.

Στην ερώτηση των ξένων δημοσιογράφων γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση, ο ίδιος απάντησε για για κερδοσκοπικούς λόγους ή επιχειρηματικούς σκοπούς. Στη συνέχεια εξήγησε ότι μετά από αυτό το περιστατικό, πολλοί θα ήταν αυτοί που θα τους ενδιέφερε να αγοράσουν το όνομα της πτήσης, γιαυτό και αποφάσισε να το δημοπρατήσει στο ebay.