Latest News

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Θρίλερ με Boeing των αερογραμμών της Μαλαισίας

Τα ίχνη του χαμένου Boeing της Μαλαισίας το οποίο μετέφερε 239 επιβάτες από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο αναζητούν τέσσερεις χώρες. Το...
αεροσκάφος έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της πόλης Χο Τσι Μινχ 120 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας κοντά στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ.
Το Βιετνάμ, η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη διεξάγουν στη θαλάσσια περιοχή νότια του βιετναμέζικου νησιού Το Τσου κοινή επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους. 
«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το αεροσκάφος συνετρίβη. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εντοπίσουμε το αεροπλάνο. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι είμαστε απόλυτα διαφανείς και δίνουμε όποια πληροφορία έχουμε το συντομότερο δυνατόν» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισαμουντίντ Χουσεΐν. Μαλαισία 
Και η Malaysia Airlines ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί ότι το αεροσκάφος συνετρίβη, διαψεύδοντας δηλώσεις βιετναμέζου αξιωματούχου, ο οποίος αργότερα ανασκεύασε λέγοντας ότι «ενδεχομένως να έχει συντριβεί». Σύμφωνα με την εταιρεία, ο πιλότος του Μπόινγκ είναι έμπειρος και εργάζεται στη Malaysian Airlines από το 1981 έχοντας στο ενεργητικό του συνολικά 18.365 ώρες πτήσης.