Latest News

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Νέα μόδα: Κάνουν γυμνοί μαθήματα γιόγκα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν έχετε αυτοπεποίθηση; Κάντε γιόγκα γυμνοί! (ΦΩΤΟ)Έναν πρωτότυπο τρόπο να πείσει τους "μαθητές" του πως δεν πρέπει να ντρέπονται για το σώμα τους βρήκε στούντιο γιόγκα 
στη... Νέα Υόρκη
Όσοι συμμετέχουν είναι απόλυτα γυμνοί και όπως εξηγούν οι εμπνευστές του προγράμματος αυτός είναι ένας τρόπος για να γιορτάσουν οι μαθητές της γιόγκα, τα σώματά τους και να νιώσουν καλά με αυτά.

"Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας χωρίζουν σε ένα "νορμάλ" μάθημα γιόγκας, όπως τι μάρκα ρούχα φοράς, αν σου πάνε. Αλλά όταν ήμαστε όλοι γυμνοί, είμαστε ίδιοι" είπε η Βανέσα Κένεντι, μια από τις γυναίκες που μετέχουν στα "γυμνά" μαθήματα στο Bold & Naked στούντιο στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης.





"Το να κάνεις γιόγκα γυμνός σε ελευθερώνει από αρνητικά αισθήματα για το σώμα σου και σου επιτρέπει να είσαι πιο δεκτικός και πιο βαθιά συνδεδεμένος με τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω του", γράφει το στούντιο στην ιστοσελίδα του.

Στα "γυμνά" μαθήματα δεν επιτρέπονται παρατηρητές ή φωτογράφοι (εξαίρεση το πρακτορείο Reuters που κάλυψε το θέμα) και οι συμμετέχοντες υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση πριν μπουν στα μαθήματα.






Το στούντιο ξεκαθαρίζει πως τα συγκεκριμένα μαθήματα είναι όπως κάθε άλλο μάθημα γιόγκα. Δεν επιτρέπονται οι σεξουαλικές επαφές και όποιος παραβεί το "νόμο" αυτό δεν θα του επιτραπεί ξανά να παρακολουθήσει μάθημα.