Latest News

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ: "Φίλος" της οικογένειας βίαζε τέσσερις μήνες δύο ανήλικα κορίτσια!

Τέσσερις μήνες κράτησε το μαρτύριο για τα δύο κορίτσια
Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού των δύο ανήλικων κοριτσιών από 52χρονο «οικογενειακό φίλο» και πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Σύμφωνα με...

πληροφορίες του «Εθνους», υπάρχουν κι άλλα θύματα του κατηγορουμένου, που όμως φοβούνται και δεν έχουν επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου ώστε να καταθέσουν στους αστυνομικούς.
Οι δύο κοπέλες που έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του 52χρονου βρίσκονται στην τρυφερή ηλικία των 15 και 17 ετών. Τελικά βρήκαν το κουράγιο και κατήγγειλαν τις αρρωστημένες πράξεις του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος σύμφωνα την Αστυνομία τις βίαζε κατ' εξακολούθηση, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014.
Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τις απειλούσε με κυνηγετική καραμπίνα, λέγοντας ότι θα τις σκοτώσει και θα κάνει κακό στις οικογένειές τους. Για περίπου τέσσερις μήνες τις έβαζε στο αυτοκίνητό του και τις πήγαινε σε ερημικές περιοχές του νησιού όπου με απειλές τις εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 52χρονος εξανάγκαζε σε βιασμό κατά περίπτωση τις δύο κοπέλες, τις οποίες δεν δίσταζε να παραλάβει ακόμη και από τα σχολεία τους. Οδηγούσε εναλλάξ τη 15χρονη και τη 17χρονη σε ερημικές τοποθεσίες, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις που ήταν και οι δύο κοπέλες μαζί.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Ωστόσο, οι μαρτυρίες των θυμάτων του αντικρούουν πλήρως όσα ισχυρίζεται, αφού έχουν αποκαλύψει στις Αρχές γνώσεις που δεν θα μπορούσαν να ξέρουν σε αντίθετη περίπτωση.
Και οι γονείς, όμως, είχαν διαισθανθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ και ο κατηγορούμενος, που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 15χρονης, δεν έκρυβε ότι βρισκόταν με τα κορίτσια με την πρόφαση της φιλίας, πηγαίνοντας μαζί τους βόλτες.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες και τουλάχιστον για το επίμαχο χρονικό διάστημα, ο κατηγορούμενος άρχισε να πιέζει «ερωτικά» τη 15χρονη. Επειτα φέρεται να ξεκίνησε να την εκβιάζει και να την απειλεί για να επιτύχει τους δόλιους σκοπούς του. Ο 52χρονος επισήμως δηλώνει οικοδόμος, αλλά τον τελευταίο καιρό εργαζόταν και ως συντηρητής σε ξενοδοχειακή μονάδα.
Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, ένα περίστροφο κρότου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε λειτουργικό πυροβόλο όπλο, μια αστυνομική ράβδος, φυσίγγια, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και πέντε κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και παράνομη οπλοκατοχή.