Latest News

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

"Φάουλ" με τον τελικό της ΕΠΣΠ για το "Καραϊσκάκη"

Ποδοσφαιρική διαμάχη ξέσπασε στον Πειραιά με αφορμή τον τελικό κύπελο της ΕΠΣΠ. Πρωταγωνιστές της κόντρας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και οι παρατηρητές ...
των αγώνων, ενώ στη μέση βρέθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣΠ ενώ η "Καραισκάκης ΑΕ" δέχθηκε να φιλοξενηθεί ο τελικός στο "Καραϊσκάκη", οι παρατηρητές αντέδρασαν, ζητώντας την απόσυρση του αγώνα από το γήπεδο του Νέου Φαλήρου.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΠΣΠ:


"Εκφράζοντας την επιθυμία όλων των Πειραικών σωματείων και κυρίως το όνειρο των πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές για να αγωνισθούν στο στολίδι του Πειραιά,  ζητήσαμε το γήπεδο «Γ. Καραισκάκης» για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου.

 Η «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» άμεσα ανταποκρίθηκε για μια ακόμη φορά, παραχωρώντας το γήπεδο – χωρίς το παραμικρό οικονομικό κόστος για τη ν Ένωση μας – με μια σειρά από προυποθέσεις που σχέση έχουν με την ασφάλεια και την προστασία του, και τις οποίες αποδεχθήκαμε( διαπιστεύσεις - είσοδος προσώπων στον αγωνιστικό χώρο - ορισμός παρατηρητή αγώνα), με αφορμή την περσινή ανεπαρκή επιτήρηση του Τελικού.

 Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στους παρατηρητές της Ένωσης μας με μια πρωτοφανή αντίδραση κατά της ΕΠΣΠ οργάνωσαν και διέρρευσαν στο τύπο την πρόθεση τους για αποχή από τα πρωταθλήματα, παρά τις εξηγήσεις που τους δόθηκαν.

 Κάποιοι μάλιστα από αυτούς ζήτησαν την  απόσυρση του Τελικού από το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, μη υπολογίζοντας τι κόστος θα έχει για τα σωματεία μας η διάρρηξη των σχέσεων με την «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε»

 Στην στάση τους αυτή η διοίκηση της ΕΠΣΠ απάντησε σταθερά και αταλάντευτα, πως δεν δέχεται τελεσίγραφα.

 Ενημερώνουμε τα σωματεία μας πως ουδεμία επίδραση θα έχει στα πρωταθλήματα, η τυχόν αποχή των παρατηρητών, αφού ο ΚΑΠ έχει εναλλακτική πρόβλεψη.

 Καλούμε τους υγιώς σκεπτόμενους παρατηρητές να διαχωρίσουν την θέση τους από τέτοιες στενόμυαλες αποφάσεις.

 Δηλώνουμε πως καμιά συντεχνία δεν θα στερήσει από τα παιδιά μας το όνειρο να αγωνίζονται στο στολίδι του Πειραιά".