Latest News

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Πέτρος Μαντουβαλος!

Όταν ακούς ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος κατεβαίνει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, τότε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι το ερώτημα :
-Αλήθεια,  με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος ο Πετράν;

Η απάντηση είναι απλή:

Την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πέτρου Μαντούβαλου για την περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της "Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό" Βύρων Πολύδωρας, μετά τη συνάντηση, που είχε στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστο Ζώη και τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, που συναποτελούν την Ένωση, καθώς και τον κ. Μαντούβαλο, ο οποίος παρουσίασε τα σχέδιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευθεί.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ανακοίνωσε την απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.
Ο κ. Πολύδωρας, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την "υποδοχή του Πέτρου Μαντούβαλου στην Ένωση", και στην "καινούργια δραστηριότητά του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής" και ανέφερε ότι η εκτίμησή του στο πρόσωπο του Πέτρου Μαντούβαλου "ήταν ανέκπτωτη στα δύσκολα που πέρασε", ενώ προσέθεσε ότι "οι οιωνοί είναι ευχάριστοι".
Από την πλευρά του, ο κ. Μαντούβαλος είπε ότι συνιστά τιμή για τον ίδιο, η επιλογή του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής, και τόνισε ότι «σκορπισμένοι δεν μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα".
Παράλληλα, εξήρε τη στάση του Νίκου Νικολόπουλου που απέσυρε την υποψηφιότητά του, και πρόσθεσε ότι στην προσπάθεια αυτή θα βάλει όλη του τη δύναμη- "άλλωστε, φαίνεται πως έχω δείξει ότι έχω δύναμη" είπε, επισημαίνοντας ότι με τη στήριξη του κόσμου, "θα πάμε πολύ καλά, με συγκεκριμένη πρόταση σε μια άσχημη περίοδο".
Νικολόπουλος: "Λέω το μεγάλο ναι στον Πέτρο Μαντούβαλο"
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ανέφερε ότι επί ένα τετράμηνο οργάνωνε το "κίνημα της Ανατροπής" για την περιφέρεια Αττικής, και είχε -σύμφωνα με τον ίδιο- μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Είπε, επίσης, ότι θα θέσει στα στελέχη του κόμματός του την απόφασή του να αποσυρθεί και να στηρίξει τον Πέτρο Μαντούβαλο, και σημείωσε ότι δεν είναι στόχος του να κατακτήσει "χάρτινα γαλόνια", αλλά "να οργανώσουμε ένα αντικατοχικό κίνημα. Γιατί αυτές οι εκλογές τέτοιο χαρακτήρα έχουν, δεν γίνονται σε κενό πολιτικό. Σε αυτές τις εκλογές δεν ψάχνουμε να βρούμε τον καλό δήμαρχο τον καλό περιφερειάρχη. Πώς θα τα καταφέρει μέσα και κάτω από αυτές τις μνημονιακές συνθήκες που ζει ο τόπος; Γι’ αυτό λέω το μεγάλο "ναι" στον Πέτρο Μαντούβαλο, ο οποίος στα δύσκολα τα κατάφερε να βγει με το κούτελο καθαρό, και το κεφάλι ψηλά".
Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Βύρων Πολύδωρας συνομίλησε με δημοσιογράφους, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σχηματισμό "Ποτάμι". Υποστήριξε ότι είναι ένα "πείραμα του αόρατου σχεδιαστηρίου", με στόχο "να ποδηγετήσει και να πολτοποιήσει τον κόσμο", και πως δεν προέρχεται από παρθενογένεση, αλλά σε αυτό συμμετέχουν "διψασμένοι πολιτικομανείς".
Διαβάστε τι έγραψε νωρίτερα στη σελίδα του στο Facebook ο Πέτρος Μαντούβαλος:
Την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση είχε προαναγγείλει μέσω facebook ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέτρος Μαντούβαλος.
"Προέρχομαι από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Το μεγάλο αυτό σχολείο της Δημοκρατίας, από το οποίο ανδρώθηκα πολιτικά. Θεωρώ μάλιστα, ότι σε μια εποχή βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης, όπως η σημερινή, η Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στη διαρκή διολίσθηση της χώρας μας στην οικονομική και κοινωνική αποσύνθεση.
Από την άποψη αυτή θα με ενδιέφερε να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε μία νέα σχέση του Πολίτη με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που θα φέρει πιο κοντά την κοινωνία με την Περιφέρεια και την Περιφέρεια στη κοινωνία.
Αντιμετωπίζω έτσι θετικά το ενδεχόμενο μιας ενεργού παρέμβασης στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.
Για να κάνουμε πράξη τη Δημοκρατική Ανατροπή στην Αττική, με την πεποίθηση ότι το μέλλον μπορεί ακόμα να σωθεί".

@  Να πούμε, λοιπόν,  καλή επιτυχία στον Πετράν...