Latest News

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το μεγάλο "ΟΧΙ" του Δημήτρη Κατσικάρη

Ο Δημήτρης Κατσικάρης λένε ότι είναι καλό παιδί και δεν συνηθίζει να λέει όχι, αλλά όταν το κάνει θα έχει σίγουρα τους...
λόγους του! 
Κατηγορηματικά αντίθετος στην επέκταση των ναυπηγείων Σπανόπουλου στη Σαλαμίνα είναι ο Δημήτρης Κατσικάρης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για τη δυνατότητα επέκτασης των Ναυπηγείων Σπανόπουλου στη Σαλαμίνα. 

Όπως δήλωσε: "Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την κοινή υποψηφιότητα Σαλαμίνας - Πειραιά ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021 και αυτή η προοπτική συνδέεται ευθέως με την ανάδειξη των  αρχαιολογικών χώρων και την απαγκίστρωση του νησιού από τα στρεβλά αναπτυξιακά πρότυπα που το οδήγησαν στην πλήρη υποβάθμιση. Υπενθυμίζω την πάγια αυτή θέση μου, καθώς επίσης και την υπ’ αριθμ. 115/2013 ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με την οποία γνωμοδότησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που υπεβλήθη από την εταιρεία για την δραστηριότητα διάλυσης πλοίων. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να στηρίξουμε και να αναδείξουμε μια νέα πολιτιστική και αναπτυξιακή προοπτική για την ιστορική Σαλαμίνα».

@ Αυτό είναι το μεγάλο "ΟΧΙ" του Δημήτρη Κατσικάρη, βρε κουτό...