Latest News

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τι κάνεις Γιάννη Καρδαρά; Κουκιά σπέρνω...

Με έκπληξη και απορία είδαμε το e- mail με την ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου με το "Λιμάνι της Αγωνίας" Γιάννη Καρδαρά. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ότι αφιέρωσε χρόνο για να γράψει ένα κείμενο...
550 λέξεων! 
Ο τίτλος του κειμένου ήταν "ΤΟ «ΣΟΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ".
Όπως καταλαβαίνει κανείς εύκολα, αναφέρεται στην παρουσία των αλόγων από τη Μάνη στην παρέλαση του Πειραιά, αλλά στη συζήτηση που έγινε για το ίδιο θέμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί, είπε την απίστευτη ατάκα "μα γιατί αφήσατε νηστικά τα άλογα δύο μέρες..."!!!
 Όμως αυτό μάλλον θα αρκούσε κι θέλησε να δώσει συνέχεια με την ανακοίνωσή του. Αν και θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι ένας καθαρά συναισθηματικό λόγος τον έκανε να γράψει το κείμενο, αλλά φαίνεται πως δεν τον δικαιολογεί.
Έτσι μάλλον εκτίθεται γιατί εμφανίζεται να αναδεικνύει ως μείζον θέμα του δημοτικού συμβουλίου τις ακαθαρσίες των αλόγων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στον Πειραιά. 
Ειλικρινά αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε από έναν αριστερό πολιτικό με την εμπειρία του Γιάννη Καρδαρά. Να ασχολείται, δηλαδή, με τα σκ@τα των αλόγων ενάμιση μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές.  
Ειδικά μετά από μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο ίδιος έθεσε μια σειρά από σοβαρά θέματα, όπως την καταγγελία "οι δημότες πληρώνουν την καμπάνια του απερχόμενου δημάρχου", την μεταφορά των δικαστηρίων και το δούλεμα με τη Ράλλειο", κλπ.
Φυσικά, ο καθένας μπορεί να ιεραρχεί με τα δικά του κριτήρια τα θέματα, αλλά και οι άλλοι μπορούν να ασκήσουν κριτική...
Πραγματικά απορούμε πως τον ενόχλησαν περισσότερο οι ακαθαρσίες των αλόγων και όχι οι Χρυσαυγίτες που είχαν μετατρέψει σε εξέδρα τα γραφεία τους, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διάρκειας της παρέλασης...
@Για να μην τρελαθούμε τελείως, βρε Γιάννη...