Latest News

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μόνο "μαλλί με μαλλί" δεν έχουν πιαστεί Ρεπούση-Μακρή

Απίστευτος καβγάς μεταξύ της Ραχήλ Μακρή και της Μαρίας Ρεπούση έχει ξεσπάσει με αφορμή τις επιχορηγήσεις ΜΚΟ και το Πόθεν Εσχες. 
Μπορεί η κόντρα των δύο...
είναι παλιά. 
Όμως ο νέος καβγάς ξεκίνησε μετά την ερώτηση και Άσκηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου κατέθεσε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ραχήλ Μακρή, σχετικά με την ανάγκη διερεύνησης της ΜΚΟ και των εμβασμάτων της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση.
Όπως σημειώνει η Ραχήλ Μακρή, «από την αυτοαποκαλούμενη Αριστερά της Ευθύνης, έχουν αποχωρήσει τόσο η Ευθύνη όσο και η Αριστερά. Το μόνο που φαίνεται να έχει απομείνει είναι υπόνοιες διασπάθισης δημοσίου χρήματος, που απαιτούν άμεση διαλεύκανση.
Η κ. Ρεπούση μετά τον «συνωστισμό» στο λιμάνι της Σμύρνης, φέρεται να κατηγορείται για  «συνωστισμό» χρημάτων που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ από μελέτες και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, που πληρώνονται από τις τσέπες των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων. Επιπλέον , σημειώνει την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών εντάσσει την κ. Ρεπούση σε λίστα προσώπων, που δεν έχουν δικαιολογήσει τα εμβάσματα που έστελναν στο εξωτερικό. 
Μάλιστα, η Μακρή θέτει και μια σειρά από ερωτήματα που ζητά να απαντηθούν, αφήνοντας υπονοούμενα για τις επιχορηγήσεις και τα Πόθεν Έσχες της Ρεπούση
Η τελευταία απάντησε πριν από λίγο από το facebook, όπου σημειώνει τα εξής : 

"Ως εδώ. Να κάνουν όποια κριτική θέλουν στις απόψεις μου. Τέρμα η ασυλία για όσα συκοφαντικά και ψευδή κατασκευάζονται και διαδίδονται εναντίον μου, όσα με εμπλέκουν σε οικονομικού χαρακτήρα δοσοληψίες. Θα κληθούν να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη. Και ελπίζω ότι δεν θα επικαλεστούν τη βουλευτική ασυλία. Η βουλευτική ασυλία είναι για να προστατεύει τους πολιτικούς για τις πολιτικές τους απόψεις όχι για να τους δίνει τη δυνατότητα να σπιλώνουν τους συναδέλφους τους".

@ Ρε κορίτσια, μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχετε πιαστεί ακόμα στη Βουλή