Latest News

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα θα προβληθεί σε επίσημη πρεμιέρα στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...



Η ταινία «Στο Νήμα», που παρακολουθεί την πορεία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους φέρει την υπογραφή των Αλέξανδρου Παπανικολάου και Εμιλυς Γιαννούκου και θα προβληθεί στις 16 Μαρτίου (αίθουσα Τόνια Μαρκετάκη στις 8 μ. μ.) καθώς και στις 18 Μαρτίου στις 10.30 μ. μ.
Το «Hope on the Line» αναφέρεται στα γεγονότα στα οποία συμμετείχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την εκστρατεία για τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013.
Οι εμπνευστές του φιλμ αναφέρουν στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ,
«Η ταινία ΣΤΟ ΝΗΜΑ ακολουθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους.
Από την εκστρατεία των εκλογών του Ιούνη του 2012 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013, ρίχνει φως στην προσωπικότητα του Τσίπρα, τις πολιτικές απόψεις και τις φιλοδοξίες του, από τον Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο στην πρώτη γραμμή, μέχρι το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος όπου χτίζονται στρατηγικές και οι πολιτικές γραμμές εξελίσσονται. Στο πλαίσιο της παρούσας πολιτικής αναταραχής, οι Έλληνες πολίτες προσπαθούν να λάβουν απαντήσεις στα θεμελιώδη και δραματικά ζητήματα τους. Η κατάσταση της χώρας είναι κρίσιμη και η θέση της στην Ευρώπη κρατάει από μια κλωστή».