Latest News

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Παρέλαση χωρίς κόσμο υπό το φόβο «κραξίματος»

Πολύ περισσότεροι από τους πολίτες θα είναι και φέτος οι αστυνομικοί που θα «παρακολουθήσουν» μαθητική στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της...

 25ης Μαρτίου

Η κυβέρνηση έχει επιλέξει, ελέω του φόβου αποδοκιμασιών προς τους εκπροσώπους της εξαιτίας των εξοντωτικών για την πλειονότητα της κοινωνίας ασκούμενων πολιτικών, να την μετατρέψει ξανά σε «παράσταση για λίγους».
Σύμφωνα με πληροφορίες, 3.000 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στην εφαρμογή των «μέτρων τάξης» της ΓΑΔΑ τη Δευτέρα και την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση των πολιτών στην πλατεία Συντάγματος θα γίνει μόνο με προσκλήσεις!
Οι πολίτες γίνονται ανεπιθύμητοι στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, υπό τον φόβο των αντιδράσεων προς τους κυβερνητικούς παράγοντες και το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε…αστυνομοκρατούμενη ζώνη, τις μέρες εορτασμού της Επανάστασης του 1821. Η κυβέρνηση δεν θέλει να επαναληφθούν φαινόμενα αποδοκιμασιών κατά στελεχών της (βλ. γεγονότα στη Θεσσαλονίκη) και γι΄ αυτό επιλέγει και πάλι να κρατήσει μακριά τους πολίτες, με αστυνομικά μέτρα.