Latest News

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Αποκαλύψεις στο θρίλερ με τον Μάριο Παπαγεωργίου

Στην εκδοχή ότι ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου δεν ήταν ζωντανός όταν οι απαγωγείς του τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του...
συγκλίνουν τα ευρήματα της έρευνας που
διενήργησε ο γενετιστής Γιώργος Φίτσιαλος στο όχημα του θύματος, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, μετά την εξαφάνισή του στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. 
Λίγες ημέρες προτού ανοίξει ο «χορός» των απολογιών των οκτώ κατηγορουμένων που κάθονται στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 26χρονου, οι καταθέσεις του πραγματογνώμονα και τεχνικού σύμβουλου της οικογένειας δρ Φίτσιαλου, καθώς και της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη, ενώπιον των δικαστών της έδρας ήταν αποκαλυπτικές. «Τα ίχνη του γενετικού υλικού του Μάριου εντοπίστηκαν στο κάτω μέρος και στο πλάι του πορτμπαγκάζ, όχι στο πάνω τμήμα. Εκτιμώ ότι, αν ήταν ζωντανός, θα κουνιόταν, θα χτυπιόταν μέσα στο πορτμπαγκάζ και θα άφηνε ίχνη και στην πάνω πλευρά...» κατέθεσε ο γενετιστής, που εντόπισε το αίμα στο πλυμένο αμάξι του 26χρονου. 
Όπως υποστήριξε ο κ. Φίτσιαλος, το DNA που βρέθηκε στο όχημα ταυτίζεται απόλυτα με το γενετικό υλικό του νεαρού. 
 Μάλιστα, ο μάρτυρας κατέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι το αίμα που βρέθηκε μπορεί να προήλθε από ένα τυχαίο συμβάν. «Δεν μιλάμε για σταγόνες αίματος, αλλά για ροή αίματος. Εκεί όπου βρήκαμε τη μεγαλύτερη ποσότητα αίματος είναι πλήρες το γενετικό προφίλ του Μάριου Παπαγεωργίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.