Latest News

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Οι ιερόδουλες που έκαναν... κλικ στον Μπιλ Κλίντον

Την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα καταβάλλει δραματικές προσπάθειες για να αποσοβήσει την κρίση στην Ουκρανία, ο προκάτοχός του και επιρρεπής στα...
ροζ σκάνδαλα Μπιλ Κλίντον, φωτογραφιζόταν με δύο πορνοστάρ σε φιλανθρωπική εκδήλωση. 
Για νέα γκάφα του τέως πλανητάρχη κάνει λόγο ο διεθνής τύπος.Το χαρούμενο ενσταντανέ έλαβε χώρα στη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λος Άντζελες. 
Τις δύο ιερόδουλες, οι οποίες φέρουν τα ονόματα Ava Adora και Baby Girl, ταυτοποίησε το αμερικανικό TMZ προσθέτοντας ότι εργάζονται σε νόμιμο οίκο ανοχής στη Νεβάδα. Η ιστοσελίδα δεν διευκρινίζει, ωστόσο, αν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ήταν ενήμερος σχετικά με την επαγγελματική ιδιότητα των δύο γυναικών. 

Σύμφωνα με κύκλους των διοργανωτών της εκδήλωσης, οι δύο γυναίκες δεν ήταν προσκεκλημένες στο γκαλά αλλά συνοδοί και απομακρύνθηκαν από την εκδήλωση λίγη ώρα μετά την φωτογραφία με τον τέως πρόεδρο. 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μια φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Μετά το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι και τον περίφημο... λεκέ, το 2012, σε εκδήλωση στο Μονακό αυτή τη φορά, είχε φωτογραφηθεί, με αντίστοιχα λαμπερό χαμόγελο, πλάι σε δύο πορνοστάρ.