Latest News

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η αλήθεια για τα Δικαστήρια Πειραιά


Η αλήθεια είναι ότι οι διαδικασίες για τη μεταφορά των Δικαστηρίων στο κτίριο του πρώην "Κεράνη" έχουν παγώσει, λόγω προεκλογικής περιόδου για να μην υποστεί
πολιτική φθορά ο...
απερχόμενος Δήμαρχος. 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ζήτησε διακαώς από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να δώσει εντολή στον γαλάζιο υπουργό Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου να σταματήσει έστω και προσωρινά τη μεταφορά των δικαστηρίων έως τον Ιούνιο προκειμένου να μην έχει πολιτικό κόστος εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Ωστόσο η απόφαση για τη μεταγκατάσταση των Δικαστηρίων είναι ειλημμένη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που είναι νομικοί, ανέφεραν ότι σε πρόσφατη σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης με ειρηνοδίκες, ο υπουργός αποκάλυψε την αλήθεια που ήταν κοινό μυστικό, λέγοντας: 
«Έχω δώσει υπόσχεση σε Σαμαρά και Μιχαλολιάκο να παγώσω τις διαδικασίες για τη μεταφορά των Δικαστηρίων μέχρι τον Ιούνιο. Μετά θα πάνε στον Ρέντη».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος αντί να αρχίσει τις γνωστές κορώνες περί παραμονής των Δικαστηρίων στην πόλη «έπειτα από δικές του ενέργειες», αρκέστηκε να δηλώσει πως «ο Αθανασίου ακόμη αντιστέκεται..».

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που εδώ και μήνες διαβεβαιώνει τον πειραικό λαό πως τα Δικαστήρια θα παραμείνουν στο κέντρο του Πειραιά!

Το ότι κοροιδεύουν τον κόσμο ενισχύεται και από τα ήξεις αφήξεις του Δημάρχου με την αξιοποίηση της Ραλλείου. 
Ενώ έχει πει ότι προσφέρει το κτίριο για να φιλοξενηθούν τα Δικαστήρια, τώρα δηλώνει πως στον χώρο θα γίνουν υπόγειες θέσεις στάθμευσης και πλατεία με πράσινο.

@Μιλάμε για απίστευτο δούλεμα για τα Δικαστήρια Πειραιά...