Latest News

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ουζερί στον Πειραιά δεν "σέρβιρε" αποδείξεις...



Ιδιοκτήτρια εστιατορίου – ουζερί στον Πειραιά συνελήφθη για μη έκδοση 11 φορολογικών στοιχείων – αποδείξεων, συνολικής αξίας...


1.031,5 ευρώ.
Την παράβαση διαπίστωσε η Οικονομική Αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σε περιοχές της Αττικής.
  • Σε εστιατόριο – ουζερί στον Πειραιά, δεν είχαν εκδοθεί 11 φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 1.031,5 ευρώ, καθώς επίσης βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση της μη επίδειξης των χειρόγραφα τηρούμενων στοιχείων της επιχείρησης. Σε αυτήν την περίπτωση συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία με τη σε βάρος της δικογραφία, οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.
Επίσης με τους ελέγχους ενημερώνονται και οι κατά τόπους Δ.Ο.Υ. και ΙΚΑ ΕΤΑΜ για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr , προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια, που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών, συναλλαγών τους ή παροχής υπηρεσιών.

@ Τώρα ποιο ουζερί δεν σερβίρει αποδείξεις στους πελάτες κάτω στον Πειραιά...