Latest News

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Χρυσή Αυγή: Προδότης ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)


Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος σε ομιλία του σε συγκέντρωση της ΧΑ

Εμφύλιο πόλεμο πυροδότησε η επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής που έστειλε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος προς τον Πρόεδρο της Βουλής κάνοντας σε αυτή ξεκάθαρη αναφορά στην ...


εγκληματική δράση του πρώην πλέον κόμματός του. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται το πρώτο ρήγμα στην έως τώρα συμπαγή ομάδα του ακροδεξιού μορφώματος ενώ δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να σημειωθούν και νέες αποχωρήσεις.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
«Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης όλων των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας της Χ.Α., Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου .

Η Χρυσή Αυγή τον καλεί «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδος απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς». «Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας», καταλήγει η ανακοίνωση. 


Σημειώνεται ότι την περασμένη Πέμπτη όταν ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την επεξεργασία της δικογραφίας επί της οποίας οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση ζητούν να αρθούν οι ασυλίες όλων των μελών της ΧΑ, ο βουλευτής ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με όσα καταγράφονται στο ανακριτικό υλικό.

Οι διώξεις αυτές φαίνεται ότι ενεργοποιούν διασπαστικές δυνάμεις με αποτέλεσμα εκείνοι που δεν έχουν «ιστορική» σχέση με το κόμμα και με την δραστηριότητά του πριν αυτό μπει στο κοινοβούλιο,  αλλά βρέθηκαν σε αυτό λόγω της εκλογικής του έκρηξης, να επιθυμούν να διαχωρίσουν την θέση τους.

Η συγκεκριμένη διαπίστωση αφορά κυρίως στους βουλευτές επαρχίας και γενικότερα περιοχών στις οποίες η ΧΑ δεν είχε στο παρελθόν καμία αναφορά όπως είναι ο κ. Αλεξόπουλος που εκλέγεται στην Λάρισα.