Latest News

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Αστυνομικοί σέρνουν με περιπολικό για 300 μέτρα τραυματισμένη γυναίκα! (ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ)



Βραζιλία: Περιπολικό σέρνει για 300 μέτρα τραυματισμένη γυναίκα (βίντεο) Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι σκότωσαν μια γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, σέρνοντάς την επί 300 μέτρα από το πορτ μπαγκάζ του...


οχήματός του. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλόντια Φερέιρα, 38 χρόνων, τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε παραγκούπολη όπου διέμενε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τη γυναίκα πήραν οι αστυνομικοί οι οποίοι την έριξαν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος τους. Αυτό όμως άνοιξε ενώ το όχημα ήταν σε κίνηση. Η 38χρονη συρόταν πίσω από το όχημα για πάνω από 250 μέτρα μέχρι τη στιγμή που αυτό σταμάτησε σε σηματοδότη.


Κάμερα που βρισκόταν σε όχημα άλλου οδηγού, και η οποία κατέγραψε όλο το περιστατικό, δείχνει δύο αστυνομικούς να βγαίνουν έξω, να βάζουν πάλι τη γυναίκα στο χώρο των αποσκευών και να τη μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το βίντεο προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση αφήνοντας εμβρόντητους όσους το είδαν.
Σύμφωνα με το γιο της, η μητέρα του ήταν ζωντανή και κουνούσε το κεφάλι της όταν την έβαλαν στον χώρο των αποσκευών. Άλλοι συγγενείς δήλωσαν πως η απάνθρωπη αντιμετώπιση της γυναίκας οφείλεται στο γεγονός πως οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ήταν μπλεγμένη με τοπικές συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών.


Στο θέμα παρενέβη η ίδια η πρόεδρος της χώρας, Ρούσεφ, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο twιtter: «Ο θάνατος της Κλόντια σόκαρε το έθνος. Η Κλόντια ντα Σίλβα Φερέιρα είχε τέσσερα παιδιά, ήταν παντρεμένη και σηκωνόταν νωρίς το πρωί για να δουλέψει σε ξενοδοχείο του Ρίο».

Μετά από τη διεξαγωγή έρευνας τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απάνθρωπη συμπεριφορά, δεδομένου ότι αγνόησαν και εκκλήσεις πολιτών να σταματήσουν το όχημα.
 NY Daily News