Latest News

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Και ο Σάββας Ξηρός γράφει βιβλίο για τη 17Ν

Συγγραφέας γίνεται και ο Σάββας Ξηρός -Ετοιμάζει το δικό του βιβλίο Άφησαν τα πιστόλια και έπιασαν τις πέννες οι εκτελεστές της 17Νοέμβρη!Μετά τον Δημήτρη Κουφοντίνα και ο Σάββας Ξηρός ετοιμάζει το δικό του βιβλίο, με τίτλο...


«Πολιτική Ευθύνη».

Το «Εθνος της Κυριακής» δημοσιεύει φωτογραφίες του τρομοκράτη που τον δείχνουν να επιμελείται το εξώφυλλο του βιβλίου του- αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα- το οποίο απεικονίζει ένα διάδρομο φυλακών.
Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από το «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» του Κουφοντίνα, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ανάμεσα στους «υποστηρικτές» της συγγραφικής προσπάθειας του Σάββα Ξηρού συγκαταλέγονται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα τέσσερα κεφάλαια του βιβλίου, ο ισοβίτης φέρεται να περιγράφει λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε τη δράση του, ποιοι τον μύησαν, πώς έμαθε να χρησιμοποιεί όπλα. Ακόμη, ασκεί κριτική στους τρόπους ανάκρισης, αλλά και για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές.

@Μέσα στα κελιά των φυλακών  Κορυδαλλου φαίνεται πως άφησαν τα πιστόλια και έπιασαν τις πέννες οι εκτελεστές της 17Νοέβρη!