Latest News

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σάλος στα social media για Ριάνα και Σακίρα

Φορούν μαύρα αποκαλυπτικά εσώρουχα, καπνίζουν πούρα και κοιτούν με λάγνο βλέμμα την κάμερα. Η Σακίρα κι η Ριάνα, ένωσαν τις φωνές τους για το τραγούδι «Can’t remember to forget you», αλλά κυρίως…
ένωσαν τα ημίγυμνα κορμιά τους.
Ξαπλωμένες στο κρεβάτι, υπό τους ρυθμούς της νέας επιτυχίας τους που μέσα σε λίγες ημέρες έχει συγκεντρώσει πάνω από 93 εκατ. θεάσεις στο YouTube, οι δύο καυτές τραγουδίστριες χαϊδεύουν η μία την άλλη προκαλώντας αναστάτωση στους άνδρες θεατές του βίντεο.
Ωστόσο, κάποιοι εξ αυτών φάνηκαν να δυσαρεστούνται από την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ερμηνεύτριες. Και όμως, υπήρξαν εκείνοι που όχι μόνο θεώρησαν εξαιρετικά προκλητικό το βίντεο, αλλά χαρακτήρισαν ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία!
Το εκρηκτικό ντουέτο σκανδάλισε τους Λιβανέζους, οι οποίοι άσκησαν σκληρή κριτική δηλώνοντας σοκαρισμένοι με αναρτήσεις τους στο Διαδίκτυο.

 «Ο κόσμος δεν είναι όσο κακός νομίζετε, είναι ακόμα χειρότερος. Σκεφτείτε ότι η Σακίρα είναι πρέσβειρα καλής θελήσεως», σχολίασε χρήστης του Twitter, στο οποίο τα hashtags που χρησιμοποιούνται για το «Can’t remember to forget you» είναι: #sex, #lesbian, #lust, στα αραβικά.
«Είναι βίντεο για λεσβίες. Είναι υπερβολικό», δήλωσε στο Al Arabiya ο Λιβανέζος σκηνοθέτης μουσικών βίντεο, Φαντί Χαντάντ.



Την ίδια ώρα, όμως, ακόμα και συμπατριώτες της Σακίρα την κατηγορούν ότι το βίντεο είναι σημάδι «ηθικού ξεπεσμού» και αποτελεί «κίνδυνο για τα παιδιά».
Σύμφωνα με πολιτικό σύμβουλο από την Κολομβία, οι εικόνες όπου η τραγουδίστρια εμφανίζεται να καπνίζει «αποτελεί κακό παράδειγμα για τη νεολαία, προωθώντας το κάπνισμα».



Σαν να μην έφτανε αυτό, υποστήριξε ότι το βίντεο «προωθεί την ομοφυλοφιλία και την ανηθικότητα και αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά. Στέλνει προκλητικό μήνυμα στους αδύναμους ανθρώπους που μπορεί να μολυνθούν και να παρασυρθούν στην πρακτική των λεσβιών».