Latest News

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ποια είναι η πρώην τσιρλίντερ ντίλερ κοκαΐνης- Καμία σχέση με Red Drops του Ολυμπιακού


Τρέμουν τις αποκαλύψεις επώνυμοι Αθηναίοι και γνωστά μοντέλα που αγόραζαν την επικίνδυνη ουσία MDMA, έπειτα από την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο συμμετείχε ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας από τη Γερμανία, μια 40χρονη πρώην τσιρλίντερ και show woman και...
ένας παλιός γνώριμος της Δίωξης ο οποίος διέμενε σε πολυτελή βίλα με πισίνα στο Κεφαλάρι.
Το κύκλωμα εισήγαγε από τη Γερμανία και την Ολλανδία μεγάλες ποσότητες Ecstasy τις οποίες διακινούσε σε κλαμπ στα οποία διασκέδαζε η νεολαία στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλιακή. Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 40, 43, 33, 32 και 40 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας.
Όπως διαπιστώθηκε, αρχηγικό μέλος της οργάνωσης που μεθόδευε την εισαγωγή και προμήθεια των ναρκωτικών στην Ελλάδα και ακολούθως στα υπόλοιπα μέλη ήταν ο 43χρονος επιχειρηματίας από τη Γερμανία, ο οποίος διατηρεί αλυσίδες εστιατορίων και καφέ franchising.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 40χρονη, κάτοικος Νέας Σμύρνης και ομογενής από το Τορόντο, άφησε εποχή στις μπάρες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης με τα αποκαλυπτικά της show, ενώ παράλληλα  όπως υποστήριξε "ψυχαγωγούσε" τους fans κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ σε αγώνες της ομάδας μπάσκετ. 
Ο ομογενής είχε αποφυλακιστεί πριν από 8 - 9 μήνες, ύστερα από σύλληψή του στην Αττική για διακίνηση χασίς και κοκαΐνης. Απ' ό,τι όμως φαίνεται η φυλακή δεν έβαλε... μυαλό στον 40χρονο, ο οποίος συνέχισε να διακινεί ναρκωτικά μαζί με την καλλίγραμμη πρώην τσιρλίντερ.
Η πρώην  τσιρλίντερ 
Διαψεύδουν κατηγορηματικά οι τσιρλίντερ, ότι η 40χρονη γυναίκα που συνελήφθη  και κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού MDMA, υπήρξε οποιαδήποτε στιγμή μέλος της ομάδος τους.
Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των τσιρλίντερ του Ολυμπιακού, 
"Δεν υπήρξε ποτέ τσιρλίντερ – cheerleader στην ομάδα των red drops η 40χρονη «κυρία»  που συνελήφθη, δεν έχουμε καμία σχέση ούτε γνωρίζουμε την συγκεκριμένη «κυρία αυτή».
Είναι απαράδεκτο το γεγονός να μας εμπλέκουν σε τέτοια δημοσιεύματα και ότι χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες των Red Drops για να προμοτάρουν κάποιοι τις σελίδες τους και τις εφημερίδες τους, μη σκεφτόμενοι ότι θίγουν κορίτσια που είναι αθλήτριες, υψηλού επιπέδου. Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε το δημοσίευμα για την «κυρία αυτή» με την χρήση δικών μας ομαδικών φωτογραφιών.
Αναρωτιόμαστε για τον τρόπο που έγινε η αναπαραγωγή αυτής της είδησης χωρίς να ελεχθεί και ότι χρησιμοποιήθηκαν οι φωτογραφίες μας, καθώς και πως κάποιοι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι κάνουν ρεπορτάζ με δικό μας φωτογραφικό υλικό και το χειρότερο από όλα χωρίς να διασταυρώνουν στοιχεία εκθέτοντας κόσμο,"  δήλωσε  ο Μάικ Φουντεδάκης υπεύθυνος και team manager  της ομάδας των Red Drops 
Όπως αναφέρει μάλιστα, τόσο η επίσημη ομάδα των τσιρλίντερς – RED DROPS, και ο Μάικ Φουντεδάκης, αλλά και κάθε μία κοπέλα ξεχωριστά,  θα κινηθούν νομικά εναντίον όλων των ανεξαιρέτως των Μέσων, ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, επειδή δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες τους που τις συσχετίζουν με την εν λόγω κοπέλα.
«Δεν υπήρξε ποτέ καμία τέτοια κοπέλα στην ομάδα μας από το 2004 μέχρι σήμερα.Η συγκεκριμένη ομάδα των τσιρλίντερ RED DROPS που η πλειονότητά τους απαρτίζουν και την εθνική ομάδα στο άθλημα , δεν είχε ποτέ στο δυναμικό της όλα αυτά τα χρόνια καμία ομογενή από το Τορόντο», ξεκαθαρίζει ο Μάικ Φουντεδάκης.
Και προσθέτει: «Όλες οι κοπέλες που απαρτίζουν τις ομάδες των τσιρλίντερς είναι πρώην αθλήτριες υψηλού επιπέδου ρυθμικής, ενόργανης, συγχρονισμένης κολύμβησης και λοιπών αθλημάτων.
Προέρχονται από τη Γυμναστική Ακαδημία, από την Ιατρική, από τη Δημοσιογραφία. Υπάρχουν ακόμη νοσηλεύτριες, άλλες κοπέλες από τη Θεολογική Σχολή και από τη Νομική, οι οποίες δεν δραστηριοποιούνται μόνο στο σόου που γίνεται στα γήπεδα αλλά δραστηριοποιούνται και στο άθλημα με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες νίκες».
Η προπονήτρια των τσιρλίντερς RED DROPS ξεκαθαρίζει ακόμη ότι:
«Ουδέποτε πέρασε μια τέτοια κοπέλα  ούτε καν από οντισιόν.«Ελέγξαμε όλα τα στοιχεία μας. Ουδέποτε πέρασε ποτέ από οντισιόν κοπέλα, ομογενής από το Τορόντο. Κάθε χρόνο το roster των Red Drops αναρτιέται  στην επίσημη σελίδα τους www.reddrops.gr  ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους προβλήματα, όπως επίσης και να μην οικειοποιούνται την ομάδα, κοπέλες οι οποίες δεν ήταν ποτέ στις Red Drops, για δικό τους προσωπικό όφελος.Ψεύτες υπάρχουν πολλοί και έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι  η ομάδα των τσιρλίντερ του Ολυμπιακού, που είναι και η επίσημη ομάδα της Εθνικής στο μπάσκετ έχει διακριθεί πολλές φορές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ περιλαμβάνει μεταξύ των μελών της και διακεκριμένες Ολυμπιονίκες.