Latest News

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Υπάλληλος της Praktiker αυτοκτόνησε γιατί τον κατηγόρησαν για κλοπή!

Σοβαρότατη καταγγελία που προκαλεί ανατριχίλα! Υπάλληλος της Praktiker αυτοκτόνησε γιατί τον κατηγόρησαν για κλοπή
Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία 49χρονου υπαλλήλου στο Praktiker.
 Ο Σ.Β. εργαζόταν τα τελευταία 12 χρόνια στο κατάστημα του Αιγάλεω. Ποτέ δεν είχε δώσει το... 
παραμικρό δικαίωμα. 
Οι συνάδελφοί του τον περιγράφουν ως ένα άνθρωπο υπεύθυνο και σοβαρό. Τα χτυπήματα της μοίρας για τον 49χρονο ήταν πολλά καθώς είχε να φροντίσει μια αδελφή με καρκίνο στο τελικό στάδιο και έναν αδελφό παραπληγικό. 

Γι΄αυτό άλλωστε λίγες μέρες πριν την παραίτηση του υπέγραψε μείωση μισθού 7% που επέβαλλε μονομερώς η εταιρεία στους εργαζόμενους. Έριχνε νερό στο κρασί του για να μη χάσει τη δουλειά του. Ομως τον να τον κατηγορήσουν για κλοπή δε το άντεξε...

Το Σάββατο, 1/2/2014, βρέθηκε στο χώρο ευθύνης του μια ανοιχτή συσκευασία εργαλείων. Αμέσως οι άνδρες της ασφάλειας τον οδήγησαν στο γραφείο της διοίκησης και εκεί με συνοπτικές διαδικασίες ο 49χρονος υπέγραψε την παραίτηση του. 

Δύο μέρες μετά οι γείτονες του Σ.Β. κατάλαβαν οτι είχε αυτοκτονήσει. Ο 49χρονος είχε απαγχονιστεί! 
Η κηδεία του έγινε από το 3ο νεκροταφείο της Νίκαιας και τα έξοδα τα κάλυψαν οι συνάδελφοι του. Μόνο μια θεία του εμφανίστηκε στην κηδεία στην οποία οι εργαζόμενοι της εταιρείας παρέδωσαν όσα χρήματα είχαν συγκεντρώσει. 

Πολλοί συνάδελφοι του θανόντος καταγγέλλουν πως ο 49χρονος υπέγραψε παραίτηση αλλά στην ουσία εξαναγκάστηκε να το κάνει για να μη φανεί ως απόλυση. 

Για το θέμα της αυτοκτονίας του 49χρονου έρευνες διεξάγει το Α.Τ. Κορυδαλλού.