Latest News

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

"Ναυμαχία" Μαρινάκη-Μιχαλολιάκου στον Πειραιά

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του απερχόμενου δημάρχου της ΝΔ στον Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο. 
Με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, η "ναυμαχία" στο μεγάλο λιμάνι έχει φθάσει...
στα άκρα.

Η κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το δήμαρχο Πειραιά έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά πλέον δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα. Τα δημοσιεύματα από ερυθρόλευκα μέσα -έντυπα και ηλεκτρονικά- δίνουν και παίρνουν με αρνητικό πρωταγωνιστή τον απερχόμενο δήμαρχο. Τον αποκαλούν "βάζελο και τον χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο. Τον κατηγορούν για αλαζονεία που δεν σέβεται την ομάδα του Πειραιά. Στέλνουν μήνυμα πως όχι μόνο δεν πρόκειται να τον στηρίξουν στις εκλογές, αλλά θα δώσουν μάχη για να φύγει από δήμαρχος της πόλης.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος δήμαρχος μιλά απαξιωτικά για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και  προσπαθεί να υποβαθμίσει πιθανές συνέπειες από τη διαμάχη με τον Ολυμπιακό. Σε συνεργάτες και φίλους διατείνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί εκλεγόταν 20 χρόνια βουλευτής ενώ εξελέγη και δήμαρχος, χωρίς να έχει ιδιαίτερη υποστήριξη από τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Όμως οι εκλογές πλησιάζουν και  τα περιθώρια στενεύουν. Ο ίδιος πιστεύει ότι θα καταφέρει να ρίξει τους τόνους και αναζητεί τρόπους να κλείσει το μέτωπο που έχει ανοίξει με την "Θύρα 7" και τον Ολυμπιακό. Όσοι  γνωρίζουν όμως από κοντά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν διαφορετική άποψη : "Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές" στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, θεωρούν "τελειωμένο" (και όχι άδικα) τον νυν δήμαρχο".

@ Για να δούμε τι θα γίνει με τη ναυμαχία Μαρινάκη - Μιχαλολιάκο κάτω στον Πειραιά...