Latest News

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

(Αλ) Τσαντίρι κάνουν το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα κάνει πρεμιέρα η τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι νιουζ» την...
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου.
Μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο θα είναι πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. 
Η τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που στα πρώτα χρόνια προβολής της έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε «κόκκινο» δεν είναι ότι πιο ποιοτικό έχει δει το φιλοθεάμων τηλεοπτικό κοινό.
Αν εξαιρέσουμε το ταλέντο και την ευστροφία του γνωστού ηθοποιού, η θεματολογία της εκπομπής αφορά κατά κύριο λόγο σε ξεπεσμένες και στα όρια του γελοίου τηλεοπτικές περσόνες, σε χλιαρά ανέκδοτα και σε stand up που προσπαθούν ανεπιτυχώς να θυμίσουν τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους». 
Πάντως, προκαλεί μεγάλη εντύπωση με τι κριτήρια δόθηκε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και κατά πόσον μια τηλεοπτική εκπομπή συνάδει με την ιστορικότητα του χώρου...  
Αλήθεια η απόφαση να δοθεί ο χώρος έχει την έγκριση του πρώτου καλλιτεχνικού διευθυντή να δίδεται σε κάθε παρουσιαστή το Δημοτικό Θέατρο της πόλης ή αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση μετά από παρέμβαση από τον 7ο όροφο της Πλατείας Κοραή για την προβολή του δημάρχου μέσα από την υψηλή τηλεθέαση της εκπομπής εν όψει της προεκλογικής περιόδου;

@ Μήπως θέλουν να κάνουν (Αλ) Τσαντίρι το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά;